| AnduAndy123 a întrebat:

Sal TPU, am 15 ani si in erectie, penisul meu are 11-12 cm si 2.5-3cm grosime. Ce as putea face? Sfaturi, va rog! Nu as vrea sa merg la doctor dar, daca trebuie, o sa ma duc. Care este marimea medie a unui penis?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin analize care au inclus 17 studii, realizate pe un esantion de 15.521 de bărbaţi, care au acceptat ca penisurile lor să fie măsurate de profesionişti din industria medicală, cu ajutorul unor proceduri standardizate s-au obtinut urmatoarele rezultate. Lungimea medie a penisului uman este de 9, 1 centimetri în stare flască şi de 13, 1 centimetri în stare de erecţie, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici.În ceea ce priveşte grosimea, penisul uman are o circumferinţă medie de 11, 6 centimetri în erecţie şi de 9, 3 centimetri în stare flască, informează dailymail.co.uk. Cercetătorii britanici au descoperit, de asemenea, că există o corelaţie slabă între lungimea penisului în stare de erecţie şi înălţimea bărbaţilor. Corpul tau va fi in crestere si in urmatorii 3-5 ani deci penisul tau probabil se va lungi cu inca 2-3 cm si va ajunge la o dimensiune mai mult decat suficienta. Trebuie doar sa ai rabdare deoarece in mod sigur vei fi multumit. Sanatate!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai nevoie sa mergi la dotor, totul este in regula. marimea medie a unui penis in Romania, la adulti, este de 12 cm.

| AnduAndy123 explică (pentru Brigaela):

Pai mna, si grosimea... sper sa mai creasca, ca-i subtire

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru AnduAndy123):

La grosime nu m-am referit fiindca nu stiu daca este diametru sau circumferinta (nu ai precizat). Esti suficient de mic incat sa mai creasca in urmatorii ani.

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai ce face. Trebuie sa-l lasi sa creasc natural.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Cand o sa ai 20 de ani si va ramane la fel...nu te speria. exista metode de marire cu maximum 5cm.Cu 2200 de euro iti rezolvi problema asta..merita...si nu e mult.In Germania du-te sa te operezi.