Buna. deci depinde si de fata foarte mult,de genul de baieti de care este atrasa in special. Uite cateva idei care sper sa-ti fie de folos.:vorbeste foarte frumos cu ea,fii foarte atent la detaliile pe care le spune (si surprinde-o cu ele atunci cand se asteapta mai putin ),nu trebuie sa fii timid cu ea dar nici prea "smecheras" ca sa zic asa,fii romantic (cand ai ocazia ),amuzant,uneori putin indiferent ( doar daca e cazul ), NU o stresa cu intrebari gen "vrei sa fii cu mine?" [ daca ii spui la momentul potrivit,o singura data va fi de ajuns ], spune-i des cat de mult tii la ea, ca o iubesti lucruri de acest gen si parerea mea este ca se va indragosti de tine
sper ca te-am putut ajuta. :* succes! funda?
Pai pe mine baiatul cre m-a cucerit ma tachina mereu in gluma dar in acelasi timp printr-o tachinare imi facea de fapt un compliment.in loc sa imi spuna imi plc fusta ta spn ce rochie ai ma sau nu stiu ce chestii de genu bafta
Depinde de fata. Daca ii plac baietii rai atunci fii rau. Daca ii plac cei cuminti, vorbeste-i frumos, zambeste-i, fa-i ochi dulci. Invit-o undeva, first date. Imbraca-te dupa gustul ei, intreab-o ce haine sa-ti iei sau ma rog, chestii marunte care conteaza pentru fete. Afla ce flori ii plac si ia-i un buchet dragut. In rest, fii tu insuti si poate vei avea o sansa. Good luck >
Eu zic sa fii tu asa cum esti, daca te va placea asa e cel mai bine nu trebuie sa incerci tu :* poate doar sa incerci sa te bagi in seama cu ea asa a facut si fostul meu prieten si acum nu imi mai iau gandul de la el
Mai omule, cum vrei sa nu primesti raspunsuri stupide daca tu pui intrebari stupide? tu intrebi pe altul cum sa cuceresti o fata? pai o cuceresti tu sau altul? fii tu insuti!
fatarea191 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: