Stii ce facea bunica-mea cand era de varsta ta? avea grija de fratii ei mai mici, spala haine, mergea la vaci, si, chiar daca a fost un singur an la scoala, stie sa scrie, sa citeasca, si recita poezii care le-a invatat cu zeci de ani in urma.
Nu stiu eu prea multe despre dragoste dar sunt destul de sigur ca te vrea DOAR ca prietena.El vrea sa uite ce a fost intre voi pentru ca stie ca stie ca nu se mai poate intoarce la ce a fost si nu vrea sa te raneasca.Iti da like etc etc pentru ca sunteti prieteni/amici.
Cât de inteligentă să fii să umbli după un arab? Tu ştii că la arabi o cămilă e cam de 7 ori mai valoroasă ca o femeie?
Ştii că la arabi dacă eşti violată, tot tu eşti judecată, că de ce l-ai lăsat să te violeze?
"voi ce credeti inca ma iubeste? sau face asa. din prietenie. eu stiu bine ca el ma iubeste " ti ai raspuns cam singurica la intrebare.
Las-o, eu cred ca se cupleaza cu unul din arabii aia de lasa comentarii traduse cu translate, au o fata de nici nu te mira atitudinea lor fata de femei si vorbesc o engleza mai pocita decat manichiura unei fete cu parkinson in faza terminala.
Bananacantareata87 întreabă: