anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU am si eu ointrebare e o fata la mine pe starada si imi place de ea dar nu stiu daca si ei ii place de mine? dati-mi plz un raspuns.

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti afla numai deschizand o cale de dialog cu ea. Daca esti mai,,retinut,,incearca sa-i ceri o carte de care ai avea nevoie,ori sa-i ceri vreo parere in ce priveste vreun subiect la care s-ar pricepe fetele. Daca-ti ofera,,ajutorul,,solicitat,poti sa-i oferi o floare ca multumire. Poti,de asemenea, sa-i oferi pur si simplu o floare, fara sa spui nimic, urmarind reactia ei.Ori mai poti sa-i scrii un bilet in care sa-i marturisesti sentimentele tale si sa faci sa ajunga la ea, Dar cea mai buna abordare este cea directa, chiar daca iti creeaza o stare mai jenata.

| Ekcstsy a răspuns:

Cauta un Nostradamus sau o Mama Omida ca sa iti raspunda la intrebarea tampita care ai pus-o. De unde draq sa stim noi daca ii place de tine sau nu? Ai mai dat vreun detaliu si nu vad eu? Asa intreb si eu. Imi place de Daniela Crudu dar nu stiu daca si ei ii place de mine. Dati-mi un raspuns va rog.
Consulta astrele daca nu stii sa formulezi o intrebare. L

| Soowhaat01 a răspuns:

Pai, intra in conflict cu ea.
Si pari interesat de ceea ce zice ea. Invit-o la un suc, etc.etc.

Si daca accepta asa o sa vezi ca daca te place.

| schmoll a răspuns (pentru Ekcstsy):

laughing) asta-i geniala

| Gheorge1833424 a răspuns:

1.prezinta-te, incearca cand te prezinti ca ea sa stea jos
2.Intreab-o daca poti sa stai cu ea pe banca, sau ceva de genul.
3. nu sta ca statuia! intreab-o despre ea
4. Uita-te frumos la ea, iar daca ea se uita la tine nu lua privirea, decat daca se uita urat, daca se uita urat iti ceri scuze

Va imprieteniti astepti vreo saptamana, apoi o inviti in oras la un suc, cu tot cu prietenii, apoi singuri
succes

| Ekcstsy a răspuns (pentru schmoll):

Nu pot sa nu evit astfel de intrebari fara sa le dau un raspuns pe masura. Mersi de apreciere. happy

| Ofiintă a răspuns:

Intreab-o pe mama omida.

| marya1994 a răspuns:

Si noi de unde sa stim? iti spun dupa ce ma uit in globul de cristallaughing