La varsta ta nu ar trebui sa iti faci griji de genul asta.Dar totusi ceea ce vrei tu este cam ciudat, vrei sa ii atragi atentia dar fara sa vorbesti cu ea, asta fiind cea mai buna cale. Sfatul meu este sa vorbesti cu ea totusi, daca vei reusi crede-ma ca iti va intari caracterul. Bafta!
M-am exprimat mai ciudat, scuza-ma . Deci as vrea sa-i atrag pentru inceput atentia ca doar cum o sa se simta ca ma duc la ea si incep sa dau din clanta? Deci cum sa ii mai atrag asa. Usor de tot atentia? Si daca poti sa-mi spui daca faza cu uitatul in ochi merge ca sa-mi dau seama daca am sanse sau nu?
Poti sa-i atragi atentia fiind tu, normal. Nu poti sa o faci altfel decat intrand intr-o vorba cu ea. De ce nu vrei? Ti-e frica te-ar putea respinge? Atunci nu e demna de tine daca ar face asta! Intreab-o ce face, cum mai este, fa-i un compliment sau doua in limita bunului simt, invit-o la o plimbare pe hol pentru a mai discuta sau afara la aer curat, etc.
La varsta pe care o ai, ar trebui sa te preocupe altceva. Invata sa scrii corect, profita ca tot ai si tu internet.
Hey..cam mititel nu crezi? grija ta ar trebui sa fie alta..invatatul/jocurile copilaresti/ nu crezi? apoi dupa 16 ani vei putea sa cuceresti o fata fara sfatul nimanui
O zi buna
Nu cred ca sunt cam mic . Invatatul nu e o problema pentru mine, jocurile copilaresti mi se par cam plictisitoare (fotbalul imi place, sa nu crezi ca sunt lenes care se uita doar dupa fete ), deci cum am spus eu pot sa invat cand vreau, dar nu am vrut in clasele 1-4 asa ca abia acum 2 ani mi-a sarit in cap ca nici una nu se uita la un incult. Si chiar ciudat faza asta cu fetele nu vor inculti mi-a bagat mie in cap invatatul . Si parca am inbebunit dupa aia, dar nu prea am curaj cu ea. Hai acum serios ajuta-ma cu ceva, nu ma indruma spre asteptare, sunt altii de varsta mea care se saruta cu toate fetele din clasa pentru o provocare la joc (clasa mea anul trecut in a 6 a) sau mai sunt si cei care fac sex la 12 ani, eu vreau decat sa fiu cu ea, nu vreau s-o dezvirginez / dau pe mana bandei de prostitutie . Deci te rog ajuta-ma daca poti
Hey caramela, eu am 13 ani jumate si dau limbi de nu mai pot la fete o, eu sunt mititel?
Amuzant raspuns, dar adevarat , ati vrea voi sa fiti in locul meu
Întradevăr ești mai mic. Poate chiar îți place mult fata asta, dar îți garantez că te vei plictisii de ea la un moment dat. Chiar dacă acum crezi că pe ea o vei simpatiza mereu și negi faptul că dacă vei fii cu acea fată, te vei despărții că te-ai plictisit. Și cred că toate fetele s-au despărțit de acei băieți din clasa ta fiindcă sunt plictisite. Crede-mă, verișoara mea a încercat să se sinucidă pentru că iubitul ei s-a despărțit de ea, iar după ce s-au împăcat și au trecut câteva luni, tocmai ea s-a plictisit de el și s-au despărțit. Plus că e mai fain să fii singur. Așa te poți uita la toate fetele, fără să te interogheze "iubita".