| FlOrRyN a întrebat:

Sal TPU. Cum sa cer prietenia unei fete. Care este mai mica ca mine cu un an mai clar eu am 12 si ea are 11 si cum s-o invit in oras. Intr-o zi cand vene-am din oras eu ea si fracsu ne-am tinut de mana.Sun prieten bun si cu fratele ei. Cum s-o invit in oras doar noi doi.

Răspuns Câştigător
| otilikapostolik a răspuns:

Sunt fata si am exact varsta ei si iti spun eu ce iar place. In primul rand il rogi pe fratele ei sai spuna ca l-ai sunt si ca vrei sa o chemi pe ea undeva sa iti arate ceva, asta pe la ora 3. Atuncia tu zici ca ar fi bine sa popositi si sa beti un suc, pizza, prajitura...atunci tu o duci la o statuie, sau in parc si ii arati"ce voiai sa ii arati" va asezati pe o banca va luati o punga de chipsuri si povestiti diferse, de la tema de acasa pana la ultima cearta cu mama sau chesti personale, si apoi o iei de mana chiar dupa ce vorbiti despre personale, o iei frumos de mama si ii spui ca te-ai simtit minunat cu ea, o pupi pe obraz si ii spui adevaratul motiv pentru care ai chemat-o, nu se va supara! Veti merge apoi pe lumina felinalelor serii si poate mai furi un pupic iar apoi mergi cu ea intri intr-un magazin si o lasi pe ea sa aleaga ceva (din bunul simt nu va cere ceva scump ) si ii cumperi, sigur va mai vrea sa iasa cu tine! sper ca ti-am fost de ajutor!

| cezar199 a răspuns (pentru otilikapostolik):

Vise laughing o sa il suga de bani si el nu o sa capete nici o ceapa. de ce ne povestesti tu drama vietii tale exceptand partea cand iti baga degetu?laughing

7 răspunsuri:
| Rau1Alberto a răspuns:

Sunt uni care nu inteleg ca copii din ziua de azi sunt tot mai neexperimentati si prostuti.Nui nimic, toti am invatat.
Eu te sfatuiesc sa va plimbati doar voi 2 pe ori unde, sau sa stati de vorba.Intre timp dupa ce ati vorbit,incearca sa strecori niste cunvinte prin toate discutile care le aveti : " Auzi,nu ai vrea sa iesim azi sa mai vorbim?". " Auzi,nu vi la mine sa ne uitam la un film/sa facem ceva?".Cu o fata trebuie sa fi inventiv pe moment, NICI ODATA INTR-O CONVERSATIE SA NU FIE LINISTE!
In concluzie, Important ii sa socializezi cu ea, apoi totul va veni de la sine big grin

| Neworder21 a răspuns:

Cezar199, da-i pace la baiat, poate fi prima lui experienta (sexuala) deci te rog sa fii mai indulgent big grin

FlOrRyN, e foarte simplu:
Spui ca doresti sa ii faci o surpriza, si trebuie sa fiti doar voi doi.
SI deja vezi singur: o servesti cu inghetata sau suc, sau va plimbati si va tineti de mana.

p.s. Fetele adora "surprizele" big grin

| cezar199 a răspuns:

Copilule invatat sa te speli la fund singur si pe urma poti visa nave spatialeee

| cezar199 a răspuns:

Parerea mea e k il iubesti pe fratesu si vrei un contact sexual cu el este?laughing) se citeste din textu scris de tine ca asta e adevarul iti place a?

| cezar199 a răspuns:

Va plimbati voi2 si cand nu e atenta bagai degetelu in nas rolling on the floor

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Nu stiu ce-i cu copii in ziua de azi au iubiti de la 2 ani ce moda.