Sunt fata si am exact varsta ei si iti spun eu ce iar place. In primul rand il rogi pe fratele ei sai spuna ca l-ai sunt si ca vrei sa o chemi pe ea undeva sa iti arate ceva, asta pe la ora 3. Atuncia tu zici ca ar fi bine sa popositi si sa beti un suc, pizza, prajitura...atunci tu o duci la o statuie, sau in parc si ii arati"ce voiai sa ii arati" va asezati pe o banca va luati o punga de chipsuri si povestiti diferse, de la tema de acasa pana la ultima cearta cu mama sau chesti personale, si apoi o iei de mana chiar dupa ce vorbiti despre personale, o iei frumos de mama si ii spui ca te-ai simtit minunat cu ea, o pupi pe obraz si ii spui adevaratul motiv pentru care ai chemat-o, nu se va supara! Veti merge apoi pe lumina felinalelor serii si poate mai furi un pupic iar apoi mergi cu ea intri intr-un magazin si o lasi pe ea sa aleaga ceva (din bunul simt nu va cere ceva scump ) si ii cumperi, sigur va mai vrea sa iasa cu tine! sper ca ti-am fost de ajutor!
Copilule invatat sa te speli la fund singur si pe urma poti visa nave spatialeee
Parerea mea e k il iubesti pe fratesu si vrei un contact sexual cu el este?) se citeste din textu scris de tine ca asta e adevarul iti place a?
Cezar199, da-i pace la baiat, poate fi prima lui experienta (sexuala) deci te rog sa fii mai indulgent
FlOrRyN, e foarte simplu:
Spui ca doresti sa ii faci o surpriza, si trebuie sa fiti doar voi doi.
SI deja vezi singur: o servesti cu inghetata sau suc, sau va plimbati si va tineti de mana.
p.s. Fetele adora "surprizele"
Sunt uni care nu inteleg ca copii din ziua de azi sunt tot mai neexperimentati si prostuti.Nui nimic, toti am invatat.
Eu te sfatuiesc sa va plimbati doar voi 2 pe ori unde, sau sa stati de vorba.Intre timp dupa ce ati vorbit,incearca sa strecori niste cunvinte prin toate discutile care le aveti : " Auzi,nu ai vrea sa iesim azi sa mai vorbim?". " Auzi,nu vi la mine sa ne uitam la un film/sa facem ceva?".Cu o fata trebuie sa fi inventiv pe moment, NICI ODATA INTR-O CONVERSATIE SA NU FIE LINISTE!
In concluzie, Important ii sa socializezi cu ea, apoi totul va veni de la sine
Nu stiu ce-i cu copii in ziua de azi au iubiti de la 2 ani ce moda.
Vise o sa il suga de bani si el nu o sa capete nici o ceapa. de ce ne povestesti tu drama vietii tale exceptand partea cand iti baga degetu?
FlOrRyN întreabă: