| bosionut a întrebat:

Sal TPU deci eu joc metin 2 si care ati jucat si jucati stiti cum e si in mt asta am gasit o fata.si m-am atasat foarte tare de ia(o iubesc) cea ce e cam aiurea totusi n-am vazut-o in real niciodata doar poze web skype metin. si ia zice la fel ca sa atasat de mine ca ma iubeste etc.si noi acum am vrea sa ne intanlim si in realitate si ia e de acord dar eu am impresia ca ia isi bate joc. ia are 19 ani eu 18 ia in real are pr si cu ala e tot de pe metin adica sau cunoscut pe metin si apoi sau bagat si in real.si acum eu am gandesc ca daca are prieten poate na zice totul doar de dragul de a spune si problema intre noi mai e si distanta... sunt 520km intre noistraight face ia zice ca vrea sa fim si in real si etc. dar sincer nu stiu ce sa mai cred va rog sa ma ajutati!crying

6 răspunsuri:
| HelpBoy a răspuns:

Frate e vrajeala cred eu si poate cum zici tu sa isi bata joc pana la urma metinul e un joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa daca ai ajuns la 18 ani sa iti cauti iubita pe metin. Iesi, omule din casa, cauta-ti in regiunea in care stai! Chestiile astea sunt copilaresti, de copii de varsta mea, adica de 14 ani. De multe ori, din ce am studiat, am aflat ca multe intalniri de genul se sfarsesc cu un soc de ambele parti, deoarece abia atunci se vede adevarata fata a oamenilor. Virtual poti fi oricine, dar in realitate nu prea.

| Dumnezău a răspuns:

That awkward moment when you realise you have a girlfriend in a game, and ypu know you're gonna be Forever Alone.

| bosionut explică (pentru anonim_4396):

Tin sa mentionez ca zilele astea s-a despartit de pr ei dein real:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru bosionut):

Si de ce esti asa sigur de asta?

| dany_2098 a răspuns:

Are cam dreptat sa iesi din casa te mai dai la fete le vezi cum arata ca din litere ce sa iti dai seama si metinu e un joc care da dependenta eu joc metin dar mias fi dort sa no fac si faca e 520km pana la ia ce crezi ca o sa faci sa ajungi