| FlorinFindus a întrebat:

Sal TPU iubita mea era la ea acasa si cand am sunat-o am vb cu ea apoi am intrebat-o daca mai e virgina si mi-a inchis telefonul acum nu vrea sa mai vb cu mine ce pot face?
Vreau raspunsuri sincere!
Parerea mea e ca ma inseala vreau sa aud si parerile voastre

Răspuns Câştigător
| Xenia16 a răspuns:

Probabil s-a suparat de intrebare, nu i s-a parut la locul ei. Pe de alta parte s-ar putea sa te minta.

13 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

In primul rand, de cand sunteti impreuna? Daca n-aveti nici macar 3 luni. E si normal sa se supere, ce-s cu intrebarile astea, daca ea a avut o experienta neplacuta peste care ar vrea sa treaca cu vederea si tu i-ai amintit? Ce poti face? Sa o suni frumos, eventual sa-i lasi un mesaj daca nu, si sa-ti ceri scuze politicos.

| FlorinFindus explică (pentru Aylee):

De 4 luni am incercat sa o sun dar nu vrea sa vb cu mine

| Aylee a răspuns (pentru FlorinFindus):

E cam normal sa se supere. Poate a inceput sa creada ca tu vrei doar sa te culci cu ea, pana la urma ce importanta are daca mai e sau nu virgina? Conteaza foarte mult daca te iubeste, nu daca mai e virgina. Sunt sigur ca asta a supart-o foarte tare. Lasa-i un mesaj precum ca-ti ceri scuze si vrei sa-i fi alaturi orice s-ar intampla, chestii din astea' siropoase

| FlorinFindus explică (pentru Aylee):

Imi spune :Ai pa nici nu te-am iubit vreodata

| Aylee a răspuns (pentru FlorinFindus):

Atunci... asta este, asta sa fie invatatura de minte pe viitor. Toti in ziua de azi numai la sex va este gandul

| NnDWtf a răspuns:

Cred ca esti cretin, nu ca te inseala.
Cum sa o intrebi daca mai e virgina, asa dintr-o data?rolling on the floor
Epic fail.
E ca si cum ati vorbi despre locuri in care v-ar place sa mergeti si apoi ai intreba-o daca ii plac sarmalele.
Ti-a inchis telefonul pentru ca, subtil, ai facut-o usuratica.

| Aylee a răspuns (pentru NnDWtf):

Ma bucur ca i-ai dat tu cartile pe fata laughing

| FlorinFindus explică (pentru Xenia16):

Ai dreptate am prins-o cu unu si acu aflu ca se filmeaza cand face

| maria100 a răspuns:

Nu nu te inseala a suparat-o foarte tare intrebarea ta. Poate crede ca tu ai stat cu ea doar pentru sex si nu pentru ca o iubeai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a inchis pentru ca a crezut ca secretul i-a fost dat in vileag. Nu avea cum sa se desparta de tine pentru atata lucru, chiar daca intrebarea nu a fost adresata corect.

| ywar a răspuns (pentru Aylee):

La comedia e finita! happy

| swagMeOutBitch a răspuns:

laughing)))))

| swagMeOutBitch a răspuns:

Asta mi se pare cea mai amuzanta intrebare