| AiPierdutCelMaiBunIubit a întrebat:

Sal TPU!

Nu e intrebare vreau sa va spun ceva fetelor ascultati ca stiu foarte bine ce va zic!

Cand iubitul, prietenul, amicul este nervos lasati-l sa-i treaca sau luati-l in brate calmati-l.

Baietii nu se pot controla la nervi cum am patit eu de am vorbit urat cu iubita mea si i-am bagat mana in par acum regret ce s-a intamplat ea nu mai e suparata pe mine.

Inainte sa vad ce mi-ati scris ca aveam nevoie de ajutor eram afara cu iubita mea si cu inca 2 baieti cu iubitele lor.

Unul dintre ei s-a enervat pe iubita lui i-a dat o palma iar aceea sa inrosit la fata si plangea.Cand a vrut sa-i mai dea una l-am prins de mana a vrut sa dea in mine l-am prins si de mana aia.

L-am impins vreo 10m-12m si i-am spus:

-Calmeaza-te! Stai si calmeaza-te! Iti pierzi iubita! Ea plange acolo din cauza ta si s-ar putea sa nu te mai iubeasca prostule!
-Ai dreptate!

S-a dus la ea a luat-o in brate. Iubita lui nu l-a acceptat si plangea in continuare dar el a sarutat-o si ia trecut cat de cat.

La plecare ne-am salutat am plecat iubitele se imbratiseau i-au imbratisat si pe baieti bine mersi si cand vine fata acea lovita la mine ma strange tare in brate si imi sopteste:

-Mersi.

Răspuns Câştigător
| CristinaElena96 a răspuns:

Spune-i ca o iubesti, spune-i asta cat mai des si nu uita sa-i si arati.Iar problema ta cu sistemul nervos are sigur o cauza, probabil esti stresat si gandesti negativ.Atunci cand te enervezi gandeste-te ca iubita ta te-a acceptat, exact in situatia in care esti cu nervii la pamant, dar te-a acceptat pe tine cu bune si cu rele, tu de ce n-ai accepta-o? Gandeste-te ca daca nu-ti controlezi starile astea va fi din ce in ce mai rau si cine stie cum ai putea reactiona intr-un momentn in care te enerveaza la maximum.Ce varsta ai?

34 răspunsuri:
| CristinaElena96 a răspuns:

La cate telenovele te uiti pe zi?laughing

Răspuns utilizator avertizat
| CristinaElena96 a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Asta crezi? Te anunt ca nu toti oamenii au caracterul si temperamentul la fel, poate tu esti o fire impulsiva, dar nu inseamna ca toti sunt la fel.Si intr-adevar persoanele impulsive iubesc foarte mult, ti-am mai citit din intrebari si am vazut ca tii cu adevarat la prietena ta.Cat despre prietenul meu, nu este o fire impulsiva care sa se enerveze in felul asta, pur si simplu se enerveaza si nu mai vorbeste cu mine, dar sunt convinsa ca niciodata nu ar ridica macar un deget la mine pentru ca ma respecta.

| CristinaElena96 a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Spune-i ca o iubesti, spune-i asta cat mai des si nu uita sa-i si arati.Iar problema ta cu sistemul nervos are sigur o cauza, probabil esti stresat si gandesti negativ.Atunci cand te enervezi gandeste-te ca iubita ta te-a acceptat, exact in situatia in care esti cu nervii la pamant, dar te-a acceptat pe tine cu bune si cu rele, tu de ce n-ai accepta-o? Gandeste-te ca daca nu-ti controlezi starile astea va fi din ce in ce mai rau si cine stie cum ai putea reactiona intr-un momentn in care te enerveaza la maximum.Ce varsta ai?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

''Baietii nu se pot controla la nervi''

Vorbeste in numele tau. Eu nu am ridicat mana niciodata asupra ibitei mele. A-i baga mana in par este echivalent cu a-i trage o palma, gestul este practic acelasi.

Nu toti barbatii suntem niste maimutoi impulsivi asa ca tine.

| Mussette a răspuns:

Ori il lasa, ori il ia in brate si-l saruta.
Eu una, n-as trece cu vederea peste o plama. Ma bucur ca nu am avut parte de o astfel de scena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce spun eu si ce faci tu...

| Hakuouki a răspuns:

Daca eram va luam pe voi la bataie, nu dadeam in iubita mea.

| AlexandraCris a răspuns:

Bine.
*Dându-şi palme*
Aşa, ia-l în braţe, calmează-l cu un pupic, să îţi umfle şi buza şi să te mai pleznească o dată laughing)).
-Un bărbat adevărat nu dă într-o femeie nici măcar la nervi. Punct.-

| AlexandraCris a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Ăh...okay laughing
Nu vreau să te enervezlaughing
Dar la femei cu e?laughing)))
În fine, sunt oameni care ştiu să îşi stăpânească nervii, dacă şti cum zic.winking

| AlexandraCris a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Sunt, crede-mă. Trăim într-o lume în care alcoolul e mai ieftin decât apa. Sunt mulţi bărbaţi care consideră că toate femeile le sunt inferioare. Deşi nu trebuie să generalizeze. Şi atunci evident că le apare ideea că ei au dreptul la orice în legătură cu femeia lor.
De exemplu:
Mă plimbam cu un amic pe stradă. Şi, pe drum, am observat un bărbat cu o femeie care aveau o discuţie aprinsă. Ea folosea cuvinte dulci şi îl alinta, îl ruga să se calmeze că se fac de ruşine. A vrut să îl ia în braţe şi nu a apucat să se apropie în de ajuns de el, că a şi pleznit-o de ea a început să plângă.
Deci există şi astfel de specimene care stau cu "iubitele" doar din interes, şi nu pentru că îi iubesc sau mai ştiu ce. tongue

| Diabolik94 a răspuns:

Ha! Ha! Azi esti plin de povesti!

| Diabolik94 a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Esti de groaza!:-)))

Bau si tie.Nu ma sperii atat de usor sunt o Diabolika.

Ai grija atacurile de panica nu fac bine la inima.:-))

Fara suparare dar vorbesti de prietena ta ca despre un animal.Totusi ai o imaginatie bogata, ceea ce e de apreciat.