Spune-i ca o iubesti, spune-i asta cat mai des si nu uita sa-i si arati.Iar problema ta cu sistemul nervos are sigur o cauza, probabil esti stresat si gandesti negativ.Atunci cand te enervezi gandeste-te ca iubita ta te-a acceptat, exact in situatia in care esti cu nervii la pamant, dar te-a acceptat pe tine cu bune si cu rele, tu de ce n-ai accepta-o? Gandeste-te ca daca nu-ti controlezi starile astea va fi din ce in ce mai rau si cine stie cum ai putea reactiona intr-un momentn in care te enerveaza la maximum.Ce varsta ai?
Bine.
*Dându-şi palme*
Aşa, ia-l în braţe, calmează-l cu un pupic, să îţi umfle şi buza şi să te mai pleznească o dată )).
-Un bărbat adevărat nu dă într-o femeie nici măcar la nervi. Punct.-
Ăh...okay
Nu vreau să te enervez
Dar la femei cu e?)))
În fine, sunt oameni care ştiu să îşi stăpânească nervii, dacă şti cum zic.
Asta crezi? Te anunt ca nu toti oamenii au caracterul si temperamentul la fel, poate tu esti o fire impulsiva, dar nu inseamna ca toti sunt la fel.Si intr-adevar persoanele impulsive iubesc foarte mult, ti-am mai citit din intrebari si am vazut ca tii cu adevarat la prietena ta.Cat despre prietenul meu, nu este o fire impulsiva care sa se enerveze in felul asta, pur si simplu se enerveaza si nu mai vorbeste cu mine, dar sunt convinsa ca niciodata nu ar ridica macar un deget la mine pentru ca ma respecta.
Sunt, crede-mă. Trăim într-o lume în care alcoolul e mai ieftin decât apa. Sunt mulţi bărbaţi care consideră că toate femeile le sunt inferioare. Deşi nu trebuie să generalizeze. Şi atunci evident că le apare ideea că ei au dreptul la orice în legătură cu femeia lor.
De exemplu:
Mă plimbam cu un amic pe stradă. Şi, pe drum, am observat un bărbat cu o femeie care aveau o discuţie aprinsă. Ea folosea cuvinte dulci şi îl alinta, îl ruga să se calmeze că se fac de ruşine. A vrut să îl ia în braţe şi nu a apucat să se apropie în de ajuns de el, că a şi pleznit-o de ea a început să plângă.
Deci există şi astfel de specimene care stau cu "iubitele" doar din interes, şi nu pentru că îi iubesc sau mai ştiu ce.
Bau si tie.Nu ma sperii atat de usor sunt o Diabolika.
Ai grija atacurile de panica nu fac bine la inima.:-))
Fara suparare dar vorbesti de prietena ta ca despre un animal.Totusi ai o imaginatie bogata, ceea ce e de apreciat.
''Baietii nu se pot controla la nervi''
Vorbeste in numele tau. Eu nu am ridicat mana niciodata asupra ibitei mele. A-i baga mana in par este echivalent cu a-i trage o palma, gestul este practic acelasi.
Nu toti barbatii suntem niste maimutoi impulsivi asa ca tine.
Mutubal întreabă: