| AiPierdutCelMaiBunIubit a întrebat:

Sal TPU!

Nu e intrebare vreau sa va spun ceva fetelor ascultati ca stiu foarte bine ce va zic!

Cand iubitul, prietenul, amicul este nervos lasati-l sa-i treaca sau luati-l in brate calmati-l.

Baietii nu se pot controla la nervi cum am patit eu de am vorbit urat cu iubita mea si i-am bagat mana in par acum regret ce s-a intamplat ea nu mai e suparata pe mine.

Inainte sa vad ce mi-ati scris ca aveam nevoie de ajutor eram afara cu iubita mea si cu inca 2 baieti cu iubitele lor.

Unul dintre ei s-a enervat pe iubita lui i-a dat o palma iar aceea sa inrosit la fata si plangea.Cand a vrut sa-i mai dea una l-am prins de mana a vrut sa dea in mine l-am prins si de mana aia.

L-am impins vreo 10m-12m si i-am spus:

-Calmeaza-te! Stai si calmeaza-te! Iti pierzi iubita! Ea plange acolo din cauza ta si s-ar putea sa nu te mai iubeasca prostule!
-Ai dreptate!

S-a dus la ea a luat-o in brate. Iubita lui nu l-a acceptat si plangea in continuare dar el a sarutat-o si ia trecut cat de cat.

La plecare ne-am salutat am plecat iubitele se imbratiseau i-au imbratisat si pe baieti bine mersi si cand vine fata acea lovita la mine ma strange tare in brate si imi sopteste:

-Mersi.

Răspuns Câştigător
| CristinaElena96 a răspuns:

Spune-i ca o iubesti, spune-i asta cat mai des si nu uita sa-i si arati.Iar problema ta cu sistemul nervos are sigur o cauza, probabil esti stresat si gandesti negativ.Atunci cand te enervezi gandeste-te ca iubita ta te-a acceptat, exact in situatia in care esti cu nervii la pamant, dar te-a acceptat pe tine cu bune si cu rele, tu de ce n-ai accepta-o? Gandeste-te ca daca nu-ti controlezi starile astea va fi din ce in ce mai rau si cine stie cum ai putea reactiona intr-un momentn in care te enerveaza la maximum.Ce varsta ai?

34 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Daca eram va luam pe voi la bataie, nu dadeam in iubita mea.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns:

Ori il lasa, ori il ia in brate si-l saruta.
Eu una, n-as trece cu vederea peste o plama. Ma bucur ca nu am avut parte de o astfel de scena.