| sonyericson a întrebat:

Sunt cu o fata de 2 ani si inca nu am facut dragoste straight facenu i-am propus niciodata asta dar nu ma lasa sa o ating deloc laughing)daca pun putin mana pe ea se supara imediat si e aiurea laughing nu? deci chiar nu stiu dc nu vrea sa faca straight facezice ca vrea sa ramana cu mine dar dragoste nu vrea sa faca si nu vreau sa stau asa cu ea ca un catel in astia 2 ani nu am facut nimica straight facementionez este virgina, asa zice ea...

Răspuns Câştigător
| Mysteriosa a răspuns:

Este o problemă delicată şi strict personală. Mă gândesc că ar fi bine să te întrebi din care motiv eşti cu ea? Doreşti doar să ai relaţii sexuale şi atât? Ce îţi doreşti tu de la viaţă în ceea ce priveşte fetele: cât mai multe experienţe sau să găseşti exact jumătatea ta cu care să împarţi şi să vă puteţi împărtăşi toate fără nici o teamă, având siguranţa iubirii? Dacă tu în viaţă îţi doreşti o fată care să te iubească doar pe tine, în care să ai încredere oare nu ar fi bine să te gândeşti că şi ea are aceleaşi aşteptări? Mai poţi tu să-i oferi aceste lucruri dacă tu mai întâi te împarţi altora? Am scris aici doar câteva idei la care ar fi bine să gândeşti ca să-ţi clarifici ce doreşti de la viaţa ta care este unică, numai tu o poţi trăi şi te vei bucura de ea în funcţie şi de faptele tale. Fii propriul tău stăpân şi nu te lăsa influenţat de ceea ce se spune acum în societate, de fapt prin toate aceste îndrumări către sex nu se urmăreşte cum se simte sufletul nostru ci numai să devenim piaţa de consum.
Faptul că nu ai forţat-o, că ai avut răbdare cu ea, este un lucru de laudă, ai dat dovadă de adevărată bărbăţie care ştie să-şi stăpânească bine trupul şi hormonii. Din ceea ce ai scris reiese că eşti un bărbat care poate primi în dar adevărata iubire, că nu eşti slab la orice apariţie feminină, că, deşi poţi aprecia frumuseţea fetelor, iubirea o păstrezi pentru a o împărtăşi doar unei singure persoane.
Este foarte important să discuţi deschis cu prietena ta, să o cunoşti bine mai ales sufleteşte, să vezi ce idealuri de viaţă are, ce-i face plăcere, ce o supără, etc., să vezi dacă poţi să-i oferi aceste plăceri şi să eviţi ceea ce nu-i place. La fel şi ea trebuie să te cunoască pe tine.
Reţine: nu ceilalţi, nu grupul de cunoscuţi sunt mai importanţi ci TU. Idealurile, dorinţele şi aşteptările tale sunt mai importante pentru tine, pentru viaţa ta şi nu ceea ce-ţi spun ceilalţi. Păstrează-te pentru cea care te va considera centrul universului, cea mai importantă persoană de pe pământ. Iubirea adevărată a fost la fel în toate timpurile. Depinde de tine dacă doreşti să o ai.
Îţi doresc un an bun, cu multe reuşite, înţelepciune şi dragoste.

17 răspunsuri:
| SimplaIntrebare a răspuns:

Poate nu e virgina? Sau poate e si inca e la ideea ca are timp destul.

| neutrino a răspuns:

E bine totusi ca esti cu o fata: statistic nu esti singur.

| Love4Music a răspuns:

Nu e pregatita pentru asa ceva.
Fi si tu mai intelegator, vorbeste cu ea, si daca vrei intreab-o pe ea personal.
Noi nu avem de unde sa stim ce gandeste ea.
Bafta happy

| GroparuVesel a răspuns:

Fata are 2 ani, cum vrei sa reactioneze?

| radu75 a răspuns:

Cand o sa invatati voi cei care veniti aici pe tpu.ro sa dati si cateva detalii esentiale cum ar fi varsta ta si a iubitei tale? asa ne putem si noi da mai bine seama cam unde va aflati, fizic vorbind ...lucru care ne ar folosi si noua in a va da un sfat cat mai bun!

| cristi202 a răspuns:

Doi ani de relatie inseamna destul de mult, inseamna ca va cunoasteti bine. Si atunci intervine o problema. Daca nu e ceva platonic, ci e vorba de o implicare emotionala serioasa, eu cred ca ai probleme serioase, pentru ca regula e ca dupa doi ani, oricine vrea sa se atinga sau sa fie atins de cel iubit, chiar si cei mai conservatori dintre noi (cei care considera ca atingerile nu sunt destinate decit in cadrul casatoriei).
E demn de lauda ce ai facut, ca ai stat doi ani cu ea, cum zici tu, ca un catel, fara sa faci nimic. Probabil o iubesti, si nu doar o vrei. Insa trebuie sa tii cont de acest aspect ingrijorator, ca se supara de cea mai mica atingere. Nu vreau sa te sperii, insa eu am cunoscut trei asemenea fete, care respingeau orice atingere din partea oricarui baiat sau barbat. Si toate trei au trecut prin experienta urita a unui viol. De fapt, poti sa iei acest lucru ca un semn, e ceva comun tuturor acelor fete care au fost bruscate. Pur si simplu, nu accepta nici un fel de atingere, iar daca chiar se intimpla, nu se simt bine deloc, si se supara imediat, si e normal, le aduce aminte de ceea ce s-a intimplat in viata lor.
Solutia? Cel mai bine e sa discuti cu prietena ta deschis, cu binisorul. Va trebui sa ai mult tact, si multa intelegere, si multa sensibilitate, pentru a nu o afecta in mod negativ - daca s-a intimplat deja ce am zis, chiar daca poate doar a fost bruscata, ea este extrem de sensibila, si un simplu cuvint normal al tau poate fi luat ca o amenintare, deci trebuie sa ai mare grija cum vorbesti cu ea. Poate cel mai bine ar fi sa incepi cu problema atingerilor, si sa o intrebi de ce se supara. Apoi sa ii spui ca tu crezi ca a fost ceva in viata ei care determina acest mod de a actiona al ei. Mai departe, va trebui sa ii vezi mimica fetei, tonul cu care raspunde, ca sa realizezi ce a fost, poate nu va dori sa iti spuna, dar din comportamentui ei, vei putea realiza daca a fost ceva sau nu, daca a fost ceva, va fi deranjata de ce o intrebi tu, nu se va simti bine, vei vedea ca incearca sa ascunda ceva, se va simti amenintata de frica ca ii va fi cunoscut secretul, insa daca nu a fost nimic, se va purta absolut normal, ca in orice discutie, si asta inseamna ca doar doreste sa se pastreze cu totul curata pentru un moment (probabil al casatoriei) ales de ea in care sa ti se daruiasca si fizic.
Doar discutia cu ea poate rezolva acest lucru. Si ai grija sa se petreaca intr-un cadru relaxat, unde sa nu fiti nicidecum deranjati de nimeni, si nici sa nu existe aceasta posibilitate. si, daca vei stii cum sa o iei, probabil vei avea parte de niste marturisiri serioase, care nu vor face altceva decit sa sudeze si mai mult relatia dintre voi. Si, orice ti-ar spune atunci, frumos va fi sa ii acorzi intelegere maxima, sa fii alaturi de ea cu toata fiinta ta, sa ii arati ca iti pasa de ea si de situatia ei, oricare ar fi ea.
Iar daca spune ca e virgina, si a trecut printr-un viol, eu nu cred ca minte. Si-a pierdut poate doar virginitatea fizica, insa, pentru ca nu a vrut sa o faca, eu cred ca cea emotionala, acea dorinta de a se darui doar unuia, inca o mai are, deci acorda-i intelegere, orice ar fi fost!

| Azµre a răspuns:

Câți ani are? Câți ani ai? Spune!

| Azµre a răspuns (pentru Mysteriosa):

Prea mult, degeaba ai scris, într-o altă întrebare spune că este de 4 ani cu ea.

| Azµre a răspuns (pentru radu75):

Minte de îngheață apele. Într-o altă întrebare spune că este de 4 ani cu respectiva și acum vine și spune că de 2

| Azµre a răspuns (pentru cristi202):

sonyericson intreaba:
Sal TPU! Sunt cu o fata de 4 ani impreuna si am observat ca nu vrea sa se culce cu mine(nu sa facem sex)mentionez e virginahappy

Dc oare nu vrea doar sa dormim impreuna? e cv asa de ciudat?

| unknownn a răspuns:

Cati ani are fata?

| NebunaDinCartii a răspuns:

laughing Parerea mea e ca e frica sa te piarda. Dar nici sa nu o atingi? Asta e prea de tot. Poate ar trebui sa o chemi la tine sa va uitati la un film romantic, sa o faci sa inteleaga ca asta e ceva normal intr-o relatie. Sau ai putea sa te joci cu ea ( nu ma refer la sex). Sa va jucati " de-a soarecele si pisica" si atunci va fi un moment oportun sa o atingi si sa se obisnuiasca si ea cu asta. Daca vrei sex de la ea trebuie pentru inceput sa o obisnuiesti cu atingerile si sa o faci sa-i placa asta. Si totul o sa fie normal intre voi. Bafta. Fundita? puppy dog eyes

| Necunoscut112 a răspuns:

Daca esti intr-adevar cu o fata si nu te lasa s-o atingi inseamna ca nu prea e atrasa de tine.Cand nu mai poti de dragul cuiva faci tot posibilul sa fii cat mai aproape de el/ea.

| cristi202 a răspuns (pentru Azµre):

M-am uitat si eu la intrebarile lui, si asta e, ce sa-i faci, mai sunt si unii care nu spun adevarul, si nu stiu chiar ce cauta aici. Eu am fost bine intentionat, si i-am spus ce cred ca e mai bine. Oare am gresit cu ceva? Daca el a gresit, sa fie vina lui! Eu mi-am oferit doar ajutorul. Ca a fost pe degeaba, asta e, nu ma uit la asta, ci la tot ce am reusit sa fac pe aici, si au fost destui cei pe care i-am ajutat. Si asta conteaza cel mai mult!

| UzZySoLLoxD a răspuns:

laughing Nu ti-ai dat seama si tu... Nu te lasa sa o atingi si chestii de astea. te pacaleste, ea are pe altcineva deja e plictisita de tine si de ce nu vrea sa faca drogste cu tine? Pentru ca ea nu mai e vrigina. controleaz-o si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GroparuVesel):

rolling on the floor))))))))

| sonyericson explică (pentru cristi202):

Folosesc mai multe persoane contul asta, nu este contul meu, nu minte nimeni