anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU sunt prieten cu o fata si imi place de ea cum fac sa o sarut sau daca o sarut e prea direct?

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O fata trebuie musai sarutata, direct, nu pe ocolite! Dar urgent, ca daca mai este si frumoasa, risti sa vina altul mai indraznet!

| andy14 a răspuns (pentru neutrino):

Eu i-am zis ca tin la ea da ea a zis ca tine la mine ca un amic sau ca un frate si mi-e rusine sa ma duc si so sarut

| grab a răspuns:

Si tu vrei sa iti spunem noi cum sa faci?
De unde sa stim noi care e metoda potrivita daca tu nu ne zici nimic despre varsta, relatia de pana acum, incercarile precedente. Detalii gogule, detalii!

Asa in scurt ce sa zic, da-te pe langa ea, incearca sa te faci remarcat prin impecabilitate si atitudine pozitiva, incearca sa ramai singurul cu ea pe inserat sau condu-o acasa dupa disco si la despatire o pupi pe obraz si faci o perversa d-aia spre buze cand se asteapta mai putin. S-ar putea sa se stearga la gura daca sunteti doar amici in capul ei, sau s-ar putea sa mai vrea daca si ea astepta asta de mult dar ai fost prea dobitoc si intai ti-ai facut cont "anonim" pe TPU si ai pierdut vremea happy

Hai ca deja ti-am dat prea multe detalii! Treci la treaba!

Curaj!

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Spune-i ce simti, fi sincer!

| MeMike a răspuns:

Pai de ex iesiti la un suc. Inainte sa va despartiti te apropii de ea si incerci sa o saruti pe buze. Daca nu vrea o sa intoarca obrazul...o saruti pe obraz....si va vedeti de drum fiecare.ea in momentul ala o sa stie ca tii la ea mai mult decat ca la o prietena. A doua sau a treia zi mai iesiti o data.ei daca ii place de tine va accepta sa iasa si va accepta sa o si saruti, daca te considera doar prieten o sa refuze.

| andri22 a răspuns:

O iubire adevarata nu se ascunde niciodata orice ai avea pe suflet nu te lasa indus de nimic fara sa pierzi timpul spune-i tot ce simti ca sa nu fie prea tarziu pentru ca poate ai sanse destul de mari orice lucru fara incercare e ca sarea si piperul asa si cu tine!

Răspuns utilizator avertizat
| SiLaS a răspuns (pentru VladDys):

Pfaaaa laughing)) de cate ori citesc comenturile tale ma prapadesc de ras

Răspuns utilizator avertizat
| fuzzer a răspuns:

Da, sigur!

Sarut-o, o sa-i placa. In cel mai rau caz vei primi o palma, doua.Dar macar ai sarutat-o, aici e mandria unui adevarat mascul.