Cum sa fie parasuta daca era virgina cand l-a cunoscut si clar nu l-a inselat din moment ce inca mai sta cu ea?!
E clar ca baiatul e un porc mistret. Sta cu ea, i-o trage, dar o face in toate felurile!
Probabil a scapat si el de virginitate si a prins gustul la dezvirginat fete!
Foarte urat ca n-are respect pentru iubita.Imagineaza-ti ca la fel va fi si cu tine!
Superficial si destul de prost
Daca nu ar fi superficial atunci de ce ar conta atat de mult diferenta de varsta?
Destul de prost de ce? 90% dintre masculi se lauda la cate fete le-o trag.Motivele sunt necunoscute deocamdata.Sa fie orgoliu? Pentru ca nici 20% dintre povesti nu sunt adevarate
Probabil vor sa se dea scula.La figurat
Eu zic sa astepti. Tu ti-ai facut numarul. Urmeaza el
@AlexLikesRainbows
Eu as fi primul om care ar fi fericit daca as fi generalizat sau as fi exagerat cu ceva.Am vazut cat le poate capul reprezentatilor sexului tare
N-am sa inteleg niciodata trei aspectee ce se lauda, de ce isi iubesc atat de mult masina si de ce se cearta in 5 minute cu unul, se bat si apoi il imbratiseaza
Daca stie ca-i parasuta si nu o lasa mai mult ca sigur o iubeste.
Ce rol ai tu in piesa asta de teatru a lor...nu prea vad.
Esti poate umbra lui!
Eu zic sa-l lasi in pace. Daca nu de tot, cel putin pana se desparte de ea. Si abia apoi sa-l cauti! Daca mai simti nevoia. Desi eu ma indoiesc...
Multe persoane vor ce au altii, numai din dorinta de a lupta si a invinge.
Esti prea mica si doar o sa ti-o traga si dupa aia o sa faca la fel cum a facut si cu parasuta pe care esti geloasa. ramaneti amici, nu forta lucrurile aiurea.
2 variante ori te respinge ori te saruta apropo sa fiti doar voi 2 ca in caz d enu vrea sa n zic ca il faci de ras sau chesti de genu ai grije de tine te-am pupat
@Onutzu, ai generalizat prea mult! ai mai si dramatizat, pe langa.nu toti suntem la fel.
"imitatii de baieti", asta e expresia corecta pentru multi din ziua de azi. dar si fetele au ajuns "imitatii de fete", multe dintre ele.
Aoleu, te intalnesti cu un baiat de 2 ani, e prea mic, inseamna cu tu ai -2 ani, adica nu ai iesit inca din testiculul tatalui tau
Eu zic ca esti un copil cu hormanii razna si cu o pasarica care vrea sa rupa lantul.Nu e bine? Mai incercam.Esti o fata cu scuipicul in coltul gurii cand vezi imitatii de baieti.Nici asa nu e bine? Mai incercam.Esti pe un drum prost si pe el nu circula niciun destept.Nici asa nu e bine? Ma las...
Pai in primul rand daca vrei sa fii ci el si toate circumstantele sunt bune incearca macar prin lucruri simple spune-i adevaru ca tii la el mai bine decat sa sari pe el
Sunt doua optiuni:
1.Il saruti, este de acord si se va intalni cu tine. (desi, daca spui ca tipa e cum e...nu mi-ar parea rau de ea )
2.Il saruti, ii place, vrea, dar nu o va lasa pe prietena lui, iar tu vei avea de suferit.
Eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine... e pacat sa stricati o prietenie ASA BUNA, zic eu.
linarkfts întreabă: