| doaryo_4168 a întrebat:

Sall all! Am o relatie de 3 ani cu o fata si vreau sa ii fac o scrisorica mica pentru craciun sa o dau impreuna cu cadoul. Daca puteti sa ma ajutati cu mici inventi nu de pe net. ca asa pot sa gasesc si eu! multumesc~!

5 răspunsuri:
| pascutudor a răspuns:

Pai, ai putea sa ii scrii asa: "Se apropie Craciunul. In tot acest timp m-am am fost fericit pentru ca ai fost langa mine. Am avut multe obstacole si poate vom mai avea, dar sunt sigur ca o sa trecem cu usurinta peste ele pentru ca poti daca este dragoste adevarata, si asta avem noi. Tot ce imi doresc este sa fim mereu impreuna si sa fim fericiti. M-am gandit sa-ti fac aceasta scrisoare. Poate ca e un dar mic, dar e din dragoste. Sarbatori fericite. Te iubesc, cu drag. numele tau.
Poate e cam copilaros, am 14 ani. Dar sper sa te ajute.

| Hαppiηеss a răspuns:

Pai daca ti-am spune noi ce sa scrii n-ar mai fi gandurile tale ci ale noastre.
Trebuie sa fi original sa-i scrii tu ce gandesti si ce simti.
Spune-i ce sentimente ai, ce reprezinta ea in viata ta, daca te-a schimbat sau nu relatia pe care o aveti, daca ai planuri de viitor si o includ si pe ea spune-i, sunt o gramada de lucruri frumoase pe care le poti scrie da-ti drumul la imaginatie!
Succes!

| Exilee a răspuns (pentru pascutudor):

Destul de bine ( si nu ai folosit nicoi macar fragmente din filozofia de fb). Mie unuia mi-a placut.

| SameMistake a răspuns:

Buna!
Eu mai demult am primit o scrisoare lunga de la iubitul meu in care imi scria motivele pentru care ma iubeste. El mi-a scris pe o hartie din aceea lunga si subtire, speciala pentru bonuri, si arata foarte simpatic.
Dar poti scrie pe orice, si adu-i aminte de lucruri frumoase de pe parcursul relatiei. De exemplu: te iubesc pentru ca... m-ai asteptat nu stiu cand, nu stiu unde, te iubesc pentru ca mi-ai pregatit cina romantica pe data de..., te iubesc pentru ca ai ochii mari si frumosi, si orice gasesti tu. Tu iti cunosti relatia deci stii cel mai bine prin ce ati trecut.
Numai bine si multa dragoste!

Răspuns utilizator avertizat