Salut mihai. pai din punctul meu de vedere este o mare diferenta. atunci cand faci dragoste ii acorzi cea mai mare atentie, ii spui ca o iubesti si intr-adevar o iubesti cu adevarat, cu pasiune, cu daruire, si ii acorzi cea mai mare atentie pe care ai putut sa o acorzi unei persoane de sex opus in viata ta. iar atunci cand faci sex, practic te descarci de energia acumulata in timp, nu ii acorzi atata afectiune, *dai din cur ca cainele* imi cer scuze pentru exprimarea putin cam neortodoxa. sper ca am fost de ajutor.
Unii spun ca DA, altii spun ca nu (nu prea multi). Adica daca un baiat ii zice fetei: "Vrei sa facem dragoste?" suna mult mai frumos si mai convingator decat daca ii spune "Vrei sa facem sex?", desi ambele duc la acelasi lucru (parerea mea)
Da este o diferenta. si una mare. sa faci dragoste implica sentimente si pasiune, pe cand sexul este doar actul in sine fara sa iubesti persoana respectiva
Dragostea e pentru amatori, sexu e pentru cunoscatori si sex/ora la viteza e pentru mine :X Fund4? :X