Salut, du-te la ea imbracat frumos, curat si elegant... dai o floare nu cea mai frumoasa sa fie din suflet. Povesteste cu ea dar evita subiecte copilaresti gen: sala, masini, steroizi din astea...
Ex de discurs: scoala, cultura generala, filme, muzica etc.
Fai complimente decente de ex: Ce ochi frumosi ai, imi plac ochii tai sincer sau parul tau.
Fi tu insuti si nu te preface cine nu esti... Daca o cuceresti asa va fi ata
Pai frate nu ma iau cu sala pnm sau asa ceva vb foarte mult la telefon cu ea cam 3 4 ore pe zi si si ma imbrac elegant alea alea doar ca eu cand ii sp totul din suflet imi sp ca e in dubii dupa ce ii spun toate astea nici macar nu am sarutato ca eram impartasit si nu a vrut sa faca pacate si dupa ziua urmatoare mia sp cestiile alea trebuie sa o spun dar na la cea mai buna prietena ai ei i-a sp la fel ca nu simte nimic pentru mine eu nu stiu ce sa fac da imi place foarte mult de ea e frumoasa inteligenta si are calitati foarte bune pnm ajuta-ma
Cheam'o sa va intalniti fata in fata si intreab'o in fata daca e atrasa de tine, daca te place. Zi ca tu o placi mult si te gandesti mult la ea poate o sa recunoasca.
Oricum femeile nu recunosc ca plac barbatii... e mandria lor prea suprema.
Cheamo si intreab-o! Singura sansa de a afla.
Si ca sa o atragi langa tine fai gesturi frumoase gen: complimente, vorbe dulci etc.
Frate pai stiu ca ii place de mine adica o sp ca sunt dragut pnm intelegi tu si i-am sp totul cand am avut tupeul si o sp ca o ramas in dubii si ca nsuh ce... dar o sa vad de pasti sau dupa pasti sa vad si eu... nu insist ca dupa na poate imi spune nici sa nu o mai sun nici sa nu mai vb cu ea.
Buna, ar trebui sa ai o discutie cu ea sa o ntrebi anumite chestii pe care pe tine poate te dor cel putin nu o poti forta daca ea nu te poate iubi sau sta cu tine dar nu te ai gandit ca poate place un alt baiat? e bine macar ca e serioasa si nu te minte iti spune mai bine decat sa suferi.incearca sa ai o discutie cu ea sa ii vorbesti frumos sa ii faci anumite complimente sa incerci sa ii faci o surpriza poate vei avea sanse si daca nu va aprecia tot ce faci tu va trebui sa o lasi ca apoi te vei distruge singur si vei pune ff mult suflet petru ea si vei suferi si nu cred ca asa iti doresti si mai aeles sa meriti! ...si stii cum e cand vb cu cine sau ii spui ''te iubesc''si-o cam ia in cap si nu te baga in seama...probabil te considera doar un prieten si nimic mai mult sau poate fata nu vrea o relatie acum alte planuri o asteapta.ai speranta ca vei gasi si alte fete asa cum iti doresti dar acum depinde si de tine!
Pai frate pe alt baiat nu a pus ochii... asta stiu exact ca vb cu ea non stop la tel cand o sun eu cand ma suan ea si ne povestim totul fara jena zi si tu mar mai suan sau ar mai vb cu mine daca nu ar vrea o relatie cu mine adica na iar intorn eu nu o pot forta dar pentru ea am pus mult suflet si am stat intr-o seara de vb cu ea si nsuh cum am ajuns la discutia la cat se marita ea al cati ani si face ca al... nu mai conteaza la cati ani si eu i-am sp daca ma invita la nunta si ea face daca ma inviti si tu is eu i-am sp mm poate o sa te invit in alt sense si ea face eee dupa eu am sp ca daca e in acceasi zi si ea a sp la fel si eu mai stii poate o sa o facem amandoi si face se poate ca in timp poate se schimba planurile si naa. dar sa ajungem la vb noastra de aici. am o colega de clasa care comunica cu ea foarte mult si a sp ca poate dupa pasti o sa stea cu mine ca acum vrea sa fie singurica nici eu nu o mai inteleg dar de pasti la discoteca o sa am comport foarte frumoas cu ea sa nu dau impresie rea dar acum imi vreau pareri mersi.
St fata mai la faza cu fata asta poate ca nu a vrut o relatie ci doar sa stea singura si a vrut doar sa comunice cu tine te consiedera ca un frate prieten ff bun da la ce am zis si eu... ea vrea sa fie isngura poate ca a mai avut relatii al care a suferit sau poate asa crede ea poate ca ea este inca nehotarata..vad ca este neorientata sa stea cu tine sau nu si nu vad asta bine..incearca sa o lasi totusi sa vezi ce face dupa pasti si at iti vei da seama daca chiar e asa cum azis sau nu. dar sincera sa fiu daca ar fi sa stai dupa ea ai suferi ff mult..acum nu stiu incearca si tu sa vb cu alta fata deoarece mereu cand iubim in general sau ne palce de cineva ajungem sa punem suflet si chiar atunci suntem dezamagiti cel mai rau... cel putin daca ar fi hotarata si fata asta ar fi ok dar e in dubii
E in dubii cand ii spun totul ce simt si etc da-mi acc pe paslaru.cosmin si vb mai multe acolo georgyy daca vrei mersi
Mutubal întreabă: