Nu ai ce sa mai faci daca deja are prieten si oricum relatiile la distanta nu rezista mult
Atat de mult v-ati iubit incat ea are deja pe altcineva. Ati fost peste 1 an impreuna, nu ati stiut sa legati o relatie sanatoasa si se pare ca tu esti cel care ai pierdut. Relatia s-a terminat, nu mai poti face nimic. O poti trece la capitolul " pierderi".
Pai nu prea ai ce sa faci sincer. Asta e partea nasoala in relatiile la distanta: distanta! Eu unul o inteleg pe ea sincer. Nu prea rezista genul asta de relatii din pacate. Daca ea e deja intr-o alta relatie inseamna ca s-a orientat de ceva timp spre altcineva, probabil din localitatea ei, cu care se poate vedea zilnic daca vrea. E destul de trist pentru tine, te inteleg perfect; am incercat si eu mai demult de 2 ori sa ma relatii la distanta dar nu a mers. Poate e mai indicat (chiar daca acum nu crezi ca poti) sa cauti o fata din localitatea in care stai sau de undeva foarte aproape ca sa poti sa o vezi cat mai des. Adica ceea ce a facut probabil si ea. Bafta.
Singura solutie este sa astepti un moment in care sunteti doar voi doi si sa ii dovedesti prin fapte sincere ca tii la ea la fel ca la inceput, ca o vrei inapoi.Astfel daca vei reusi ea isi va da seama cat de bun erai si esti tu si poate poate o sa va impacati Succes!
Si eu am avut o relatie si s-a terminat cam ca in cazul tau... dar am trecut usor peste datorita proverbului: ''Are balta peste"
AndrewTate7789 întreabă: