Pai nu prea ai ce sa faci sincer. Asta e partea nasoala in relatiile la distanta: distanta! Eu unul o inteleg pe ea sincer. Nu prea rezista genul asta de relatii din pacate. Daca ea e deja intr-o alta relatie inseamna ca s-a orientat de ceva timp spre altcineva, probabil din localitatea ei, cu care se poate vedea zilnic daca vrea. E destul de trist pentru tine, te inteleg perfect; am incercat si eu mai demult de 2 ori sa ma relatii la distanta dar nu a mers. Poate e mai indicat (chiar daca acum nu crezi ca poti) sa cauti o fata din localitatea in care stai sau de undeva foarte aproape ca sa poti sa o vezi cat mai des. Adica ceea ce a facut probabil si ea. Bafta.
Atat de mult v-ati iubit incat ea are deja pe altcineva. Ati fost peste 1 an impreuna, nu ati stiut sa legati o relatie sanatoasa si se pare ca tu esti cel care ai pierdut. Relatia s-a terminat, nu mai poti face nimic. O poti trece la capitolul " pierderi".
Singura solutie este sa astepti un moment in care sunteti doar voi doi si sa ii dovedesti prin fapte sincere ca tii la ea la fel ca la inceput, ca o vrei inapoi.Astfel daca vei reusi ea isi va da seama cat de bun erai si esti tu si poate poate o sa va impacati Succes!
Si eu am avut o relatie si s-a terminat cam ca in cazul tau... dar am trecut usor peste datorita proverbului: ''Are balta peste"
Nu ai ce sa mai faci daca deja are prieten si oricum relatiile la distanta nu rezista mult