Daca esti asa in viata o sa ai parte de esecuri si necaz, asa ca schimba-ti mentalitatea si fi pozitiva daca vrei sa ai parte de noroc in viata. Poate el tine la tine vezi cum te trateaza si iti vei da seama.
Un asemenea gest inseamna ca omul acela e parte din tine. jumatate din inima ta si a lui, gen pereche.no problem si eu is la fel si ma simt bine in pielea mea. discuta cu el spune-i la ce te gandesti fara a'l face sa creada ca nu vrei medalionul sau ca nu iti convine ca sunteti impreuna, something like that. daca te-a ales pe tine inseamna ca ii pasa, mai ales pentru ca el e cool a trebui sa te bucuri de el nu sa iti pui intrebari.fii buna si draguta cu el, te va iubi si iubeste-l si tu
Eu vreau sa port madalionul, si cinsit deja simt cal iubesc, dar ma tem ca voi suferi.Si cinstit as vrea sal intreb ce simte in detaliu, dar cred ca ar fi naspa, dupa o luna.vezi la noi e o poveste destul de lunga, sal cunsoti 4 ani, si dupa sa fii impreuna.mdaaaaa
Spune-i pur si simplu ce simti. discuta cu el, comunicarea conteaza
Si inca ceva, el a fost cu cea mai buna pritena a mea impreuna, asta nu a fost o problema, nu au fost probleme.dar ea imi povestea cum se comporta cu ea, si eu compar cum cu mine, e destul de diferit.si el atunci i-a spus ei ca o iubeste. mai pe scurt cu ea se comporta super tare.
Il cunosti mai bine ca noi, tu ar trebui sa iti dai singura seama daca e ok sau nu. daca ai dubii discuta cu el.cum crezi ca e mai ok
Hei!
Zambeste! si bucura-te ca Dumnezeu ti-a dat un iubit ca el!
Incearca sa apreciezi ce ai, sa te bucuri si ATAT!
Si ce daca nu ti-a spus ca te iubeste? ti-a dovedit-o, asa-i?
Tu tii la el si el la tine. dc vrei sa distrugi tot cu Nesigurantza ta?
Tot ce trebuie tu sa faci e sa te bucuri de ce ai si sa fii multimita!
Mult succes in continuare si multa sanatate!
Din punctul meu de vedere e bine sa ai incredere in tine mai mult decat in altii si sa stii ceea ce vrei si ce crezi despre respectivul. Gestul e de admirat dar mi se pare prematur, totusi e numai o luna insa nu pot sa ma exprim din perspectiva ta pentru ca tu il cunosti cel mai bine sau asa ar trebui. NU te lasa dusa de val prea tare pentru ca s-ar putea sa ajungi la consecinte nedorite. Pe de alta parte sa aveti parte de multa iubire si o relatie de durata. te-am pupat