| xBrokenArrow14 a întrebat:

Sall. Ce mai faceti!? Am o intrebare. Am prieten si multe fete zic ca el ma inseala, am vorbit cu el si mi-a zis ca nu e adevarat... CE AS PUTEA FACE? Tinand cont ca alece fete nu imi sunt cele mai bune prietene

Răspuns Câştigător
| Solitude15 a răspuns:

In ziua de azi cel mai mare dusman e chiam cel mai bun prieten...dar multi totusi se intreaba de ce? - invidia face tot sunt invidioase ca tu ai un asa prieten, nu le asculta ascultatzi inima, ea este cea mai buna PRIENA A TA.Iar solutzia la problema ta este sa fii mai atenta la compotramentul lui asta il da de gol (cum ar fi ca nu are timp sa va intilnitzi sau s-a cam racit, cum se prea intereseaza de tine int-un cuvind devine incetul cu incetul indiferent) funditahappy

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun sa ai incredere in el. Daca tu simti ca te insala atunci e ok sa tragi astfel de concluzii dar nu face asta doar pentru ca iti spune cineva. Asteapta sa-ti dai tu singura seama dupa comportamentul lui.

| neutrino a răspuns:

Cum sa insele el o astfel de fata? Incearca totusi sa mergi si pe la scoala.

| SorinTudor a răspuns:

Poate prietenele tale sunt invidioase, dar chiar daca ar fi adevarat crezi ca ar recunoaste?

| Alcyon a răspuns:

Ai putea sa-l testezi. De exemplu, sa te dai drept altcineva (pe net) si sa flirtezi cu el. Daca accepta sa intre in joc, e destul de clar ca nu-i tocmai usa de biserica.

| madyddd a răspuns:

N-ai scoala?!

| lex79 a răspuns:

Sa ii arati cat de mult il iubesti ca sa nici sa nu-i treaca prin cap vreodata sa te insele.

sau suspecteaza-l si saboteaza-ti relatia si nu te mira daca intr-o zi se va duce la alta.

| xBrokenArrow14 explică (pentru Solitude15):

Fundita happy

| xBrokenArrow14 explică (pentru SorinTudor):

Nu stiu ce sa zic. Intrebarea asta ma pupe un pic pe ganduri... happy

| xBrokenArrow14 explică (pentru madyddd):

Am,numai ca in Italia...