Interesanta intrebarea Pai eu unul.
1) As conduce o masina cu viteza maare prin Bucureesti si cu muzica la maxim ( de preferat cu niste tovarasi ) )
( noaptea ).
2) As suna fata pe care o iubesc si i-as spune tot ceea ce simt pentru ea (nu am avut sansa pana acum ).
3) Daca as fi cu ea in momentul acela nu mi-as dori nimic mai mult.
I-as strange pe cei dragi acasa ( familie, iubit, toti), si as petrece ultima zi acasa cum nu am mai petrecut-o de mult timp.
Greu raspuns si totusi numai 3 lucruri. Le-as zice parintilor si fratelui meu tot ce nu le-am spus niciodata, al 2lea lucru ultimele ore cu prietena, si al 3lea lucru o cursa fara limite pe sosea.
Ai grija ca "cursa fara limite pe sosea" chiar ca va fi ultimul lucru pe care il ve-i face.
1) As sari cu parasuta.
2) M-as bate cu o centura neagra in karate (am facut karate dar niciodata nu am avut ocazia sa ma bat cu o centura neagra doar sa ma antrenez cu una)
3)Sa ma plimb cu o motocicleta
3)
- Cred că mi-aş petrece marea parte cu părinţii şi mi-aş vizita toţi apropiaţii.
Ff tare. dar nu imi place primul lucru pe care l-ai zis. tu chiar doresti raport?
Iti dau funda doar pentru ca chiar m-ai emotionat cand ai zis: 2) As suna fata pe care o iubesc si i-as spune tot ceea ce simt pentru ea (nu am avut sansa pana acum sad ).
3) Daca as fi cu ea in momentul acela nu mi-as dori nimic mai mult. ff frumos. chiar meriti o funda.
Ti dau funda doar pentru ca chiar m-ai emotionat cand ai zis: 2) As suna fata pe care o iubesc si i-as spune tot ceea ce simt pentru ea (nu am avut sansa pana acum ).
3) Daca as fi cu ea in momentul acela nu mi-as dori nimic mai mult. ff frumos. chiar meriti o funda.
Pai eu daca as stii ca e ultima zii din viata mea, prima data as da foc la o biserica, as omora vreo 50 de persone (gunoaie) si apoi m'as apuca de fumat si as fuma asa... asteptandu'mi sfarsitul
Si apoi m'as sinucide sa fiu sigur ca nimic in afara de mine nu poate sa ma distrgua
KillMePlease întreabă:
Anonim134 întreabă: