Nu trebuie sa ai o varsta exacta pentru a-ti incepe viata sexuala.Depinde de tine.Trebuie sa fii sigura pe tine si sa simti cu adevarat daca vrei sau nu sa faci asta.Trebuie sa ai si un partener de incredere eventual(daca vrei sa nu fie dezvaluit acest secret). Este un pas important in viata asa ca ai grija de tine.Bafta!
Numai bine
Nu cred ca este o varsta anume,
atunci cand esti tu pregatita si tii cu adevarat la persoana cu care faci acest lucru este bine, nu iti recomand sa faci acest lucru de la o varsta frageda pana la urma e alegerea ta :*
De la varsta cand esti destul de matura fizic - psihic, aproximativ dupa ce ai implinit 18 ani +- cateva luni.
Deoarece oamenii sunt diferiti, nu exista un etalon catre trebuie respectat in ceea ce priveste debutul vietii sexuale. Varsta potrivita este atunci cand te simti indeajuns de pregatita atat psihic, cat si fizic, atunci cand poti trata actul sexual cu maturitate.
Trebuie sa intelegi ca decizia trebuie sa fie una personala: "o faci" atunci cand simti ca este momentul si nu trebuie sa te gandesti la ce vor spune cei din jurul tau.Este de dorit ca inainte de a lua o decizie referitoare la debutul vietii sexuale, cei doi parteneri sa se cunoasca destul de bine. Este important sa se stabileasca limitele relatiei, ceea ce doresc sau nu doresc sa obtina unul de la celalalt.
Probabil 17-18 ani. oricum viata sexuala ar trebui inceputa atunci cand esti dezvoltat fizic cat si psihic. parerea mea. sper ca te-am ajutat
Lasa fata ca exista metode contraceptive. unii nu stiu ce is alea ha ha. daca faci dragoste nu inseamna ca ramai neaparat gravida.Pana la urma poti avea un contact sexual si neprotejat, daca ai un baiat de incredere langa tine si nu ejaculeaza in tine, asta e perfect!
Stiu ca metoda asta este uneori sigura si uneori te intrebi de unde naibi am ramas insarcinata a patit-o o prietena.
Si daca o sa ramai ce o sa faci ? Prezervativu ala se poate rupe , el poate sa zica foarte usor ca il strange si sa nu-l folositi si asa mai departe.
Ar fi trebuit deja sa o incepi... Ai cam intarziat unpic deja, eu zic sa te grabesti
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html