| cametome7 a întrebat:

SALL
Deci a inceput asa:
Intr-o seara eram la casa unei prietene bune.Era ziua ei eu eram "mort de beat"nu constiam ce faceam stiu ca am m-am dus in dormitorul ei unde a inchuiat usa si am ramas singuri.
A doua zi imi spunea ea ce bine m-am simtit aseara tie nu ti-a placut
Sunt foarte foarte confunz exista riscul ca eu sa fi facut cv cu ea?
Eu am intreba-to iar ea mi-a raspuns zicand ca trebuie sa imi dau seama singur
Ce credeti?!

11 răspunsuri:
| Shi_Cam_Atat_Dyanuzza_1999 a răspuns:

Eu cred ca-si bate joc de tine

| MrAnderson a răspuns:

Prinde-o intr-un moment asemanator, si intreab-o subtil.
Atmosfera o poate convinge sa iti spuna...

| cametome7 explică (pentru MrAnderson):

Eu am o iubita care tin mult la ea
Nu i-am spus de seara trecuta si mi-e frica sa nu ii spuna asta
Ei ii place de mine si ma are cu seara aia la mana si daca ii spune iubitei mele pot sa ma despart de ea.
Ea asteapta asta de multa vreme

| Corasonsalvaje a răspuns:

Exista posibilitatea sa fi facut ceva dar este posibil sa isi bata joc de tine ca erai beat etclaughingNu stiu ce sa zic..Eu ca fata nu as zice ca am facut ceva daca nu am facut adica nu stiu nu as face asta.

| detty24 a răspuns:

Cred ca se foloseste de faptul ca n-ai stiut de capul tau si acum te poate invarti cum vrea ea... spune-i prietenei tale ce s-a intamplat si atat, inainte sa reuseasca ea sa-i bage ceva dume la prietena ta in cap *-*

| mona a răspuns:

Cred ca te minte, imposibil sa nu iti amintesti ceva daca chiar s a intamplat ceva intre voi

| cametome7 explică:

Tin sa mentionez cand m-am trezit eram in boxeri!

| simonaelena64 a răspuns:

Nu cred ca s-a intamplat ceva cred ca isi bate joc de tine

| Incepator01 a răspuns:

Ati facut clatite :O

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Rade de tine! oricum daca ai fost atat de beat, n-ai fost in stare sa faci nimic! asta sa iti fie invatatura de minte sa mai pici in asemenea plase!

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca te-a dezvirginat, fara sa stii. Asa se intampla cand te bea bautura si nu o bei tu.