| Andrei296 a întrebat:

Sall deci am 12 ani Si in viata mea cat de mica Sunt doua persoane ce mi-au influentat viata.
Prima persoana e un baiat care acum are 18 ani il stiu dela 12-11 ani cam asa si me-a povestit despre Dumnezeu Isus Hristos A vrut sa se faca preot Mia spus foarte multe lucruri despre biblie etc
Pana la un final ca Intr-o zi cand Isus Hristos se va infrunta cu Cel rau am avut o serie de vise visandul pe cel rau cam de la 9 ani acela a fost cel mai rau vis. Dar mia influentat viata Spre o viata Buna. A doua persoana este o fata ce acum are 14 ani si Ea mea spus ca nu crede in Dumnezeu ca are o inclinatie ateeica am fost putin surprins Totusi ieri cand am vorbit cu ia mi-a spus despre "Iluminati,, Am auzit totul si mi-a spus ca ea nu crede deloc in Dumnezeu e nu chiar deloc dar ia tine mai mult cu stinta si mi-a povestit numai pe baze stintifice Ca fecioara Maria nu avea cum sa mai fie fecioara daca l-a facut pe Isus si m-am tot contrazis mi-a spus cica Daca Adam si Eva au facut sa spunem 50 de copii exemplu asa mea spus cica Nu crede despre Adam si Evs si mi-a spus cica Dumnezeu a spus ca Toti vom fi Egali si dupa ce a nascut 50 de copii exemplu Nu va mai fi nemuritoare si nu va mai putea naste dupa ea me-a spus ca Dumnezeu i-a spus ca femeia va naste in chinuri si Barbatul va fi superior femei Si vrea sa-mi spuna ca Dumnezeu e indecis ceva de genul ca nu ii suntem toti egali asta vrea sa insinueze SI ieri seara am visat urat m-am culcat devreme ma-m-am trezit de vreme tot cu Frica ea mea influentat viata prost Am visat ca mama ma lovea in cap si vroia sa ma omoare dar me-am dat seama ca e un vis (asta am spus in vis ) si m-am trezit si mama mea era langa mine si picioarele depe cap erau ale surori mele ca asa dormeam si eu cand eram mic (Dorm cu mama si cu sora mea ca mie mi s-a rupt patul) Deci sunt pe jumate traumatizat Si incerc singur sa las Frica de o parte vreau sa va aud parerile si sa ma ajutati. Scz categoria dar e ce mai utilizata. Scz greselile gramaticale stau cu frica in mine.

Răspuns Câştigător
| Yhugato a răspuns:

Deci daca vrei sa te ajut, sunt exorcist, si poate ai ceva DEMONI in tine! straight face Sa nu te iei dupa prietena ta, Dumnezeu exista 100%,nu este o persoana atat de inteligenta sa inteleaga AND-ul omului,creierul si ratiunea, si daca observi Dumnezeu ne iubeste "daruindu-ne" un trai cat mai bun : o planeta bogata in hrana si "resurse", distanta perfecta a Pamantului fata de Soare, si multe altele. exista mai multe motive, nu stau sati mai spun ca ma grabesc undeva, bafta!

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Abia am inteles ce ai scris acolo. Eu zic sa iti alegi anturajul mai atent, ca ai numai oameni ciudati prin jur. In loc sa ciulesti urechile la povesti si basme mai bine ai invata sa scrii si tu o fraza inteligibila.

| BlackheartQueen a răspuns:

Ai scris istoria vietii si nicio intrebare.

| SarosBogdan a răspuns (pentru BlackheartQueen):

Iai dat cu firma in cap laughing
Sunt multi ca asta.

| Andrei296 explică (pentru suntserios):

Tu habar nu ai cum ma simt eu in momentul de fara de ce ma jignesti ca nu vorbesc bine si nu scriu bine gramatical am scris repede si nu am putut sa ma corectez ce treaba are scrisul la tastatura cu cel depe caiete?

| Andrei296 explică (pentru BlackheartQueen):

Ti-am cerut o parere despre aceste persoane.
Nu altceva ce intrebare vrei sa-ti spun ceva ce stiu deja cum cineva a inteles si altcineva e contra.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Andrei296):

Cum adica ce treaba are? tu nu esti in stare sa exprimi ideile in fraze, lasa partea cu gramatica

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Yhugato):

Exorcizezi si la domiciliu? cu agheazma ta sau a clientului?

| Gefox a răspuns:

De ce ti s-a rupt patul?

| Gefox a răspuns:

Mare e gradina Domnului. Nu inteleg de ce mai asculti toti...

| Gefox a răspuns (pentru devilwarYurI):

Cum faceti ma sa visati urat? Eu ma chinui sa visez monstri si toate alea si nu imi iese.

| grab a răspuns:

Incearca sa citesti cu ochii tai Biblia!
Incearca sa intelegi cu creierul tau de acum ce e ala bozon Higgens. Sau peste 10 ani!

Sa vezi diferenta! happy

| Satango a răspuns:

Buna Andrei!

In primul rand sunt scarbita sa spun asa, de majoritatea persoanelor care au raspuns la intrebarea ta. Daca tot raspund si ei, sa spuna ceva ce te poate ajuta, un sfat, o parere ( pozitiva nu negativa in ceea ce priveste scrisul tau si modul in care iti exprimi gandurile ). Pana la urma ai doar 12 ani, eu am 14 ani si gandesc complet diferit in comparatie cu prietena ta care e de o varsta cu mine. Dar sa lasam asta.
Andrei, in lumea noastra exista persoane care nu au fost indrumati in viata pe calea cea buna deoarece nu si-au ascultat parintii sau nu au avut parte de o educatie neavand de unde sa o mosteneasca. Nu judec acei copii dar, te sfatuiesc sa nu dai mare importanta vorbelor lor dar nici sa ii ignori sau sa ii jignesti in cazul in care nu vrei sa ii asculti. Poti doar sa afirmi asta, sa spui : ''Da, da''. Dar fara sa crezi. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parinti tai, pentru ca doar ei iti pot spune un lucru bun, deoarece ei nu iti vor raul, fiind ai tai. Ceea ce spune Sasuke666Uchiha nu este corect in totalitate. Ceea ce spune despre Dumnezeu da, este corect. Dar faza cu demonii nu, nu este! Daca vrei sa scapi de acele vise, roaga-te! Du-te la biserica! Doreste-ti sa-i urmezi calea Domnului! Nu trebuie sa iti fie frica pentru ca, daca ii urmezi calea lui Dumnezeu o sa fie bine. Si repet din nou, vorbeste cu parintii tai.
Pa! happy

| Yhugato a răspuns (pentru Satango):

Eu glumeam cu demonii, doar ce am citit ceva din arta magiei negre laughing si eu am tot 14 aniwinking

| Yhugato a răspuns (pentru suntserios):

Nu,la om acasa, dar cu agheazma mea! daca vrei, vin si la tine, se pare ca esti posedat de insusi Lucifer, ai grija sa nu-l invoc eu ca dupa iti ia sufletul tongue laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Satango a răspuns (pentru Yhugato):

''Insusi Lucifer''? Vad ca esti pus pe glume baietel laughingwinking

| Yhugato a răspuns (pentru Satango):

Mda laughing rolling on the floor