Daca o sa mai faci mult asta s-ar putea sa se duca dreacu toata prietenia dintre voi....sau poate ca ea te place mai mult decat crezi tu si ar vrea sa fiti impreuna...
Cred ca esti de o precocitate iesita din comun! Cum sa-ti tradezi prietena si sa-ti placa sa-i pui mana pe... Doamne iarta-ma? Si in plus, esti nesatul, si cam pui mana pe toate fetele. Cred ca de maine o sa ai alte pretentii.
...cred ca te place cam prea te lasa sa o pipai peste tot. daca iti place de ea propune-i sa fie prietena ta
Incearca mai multe smecherii.Vezi poate vrea mai mult.Ce nu ti se pare normal ca la 15 ani sa faci sex?
Cred ca nu stii sa minti, am impresia ca ai ramas repetent la 15 ani nu ai cum sa fii a 8-a doar daca te-a dat la 8 ani la scoala nu la 7.Eu am tot 15 si am trecut a 9-a si m-a dat la 7 ani si 4 luni.M-ai ai de lucrat la minciuni.
In primul rand ia nu ie curva n-am vazaut niciodata lasand pe cineva sa faca asta decat pe mine.si poate ma lasa ca ma place nu credeti ca am dreptate? si oricum mana pe san a fost intamplare nu am pus asa direct dar pe picioare da am pus direct va rog multe raspunsuri
Esti noob mah sunt nascut in martie si acu in a 8a am 15 ani cum dracul si n-am ramas repetent practic ai avut cel mai Naspete raspuns
AlexEjmecheru întreabă: