anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall draga TPU am si eu o intrebare:
aproape in fiecare zi vine la mine o prietena ce are 15 ani si e cls a9a eu avand tot 15 dar sunt a8a (m-a dat la 7 ani la scoala)
asa azi venise la mine eu mam bucurat ca a venit:dupa m-a vazut pe mine jucand pes 2012 si a zis ca vrea si ia eu am lasat-o si dupa ce a dat primul gol la antrenamente am luat-o in brate dar nu de bucurie ca a dat gol din alte motive.si am dus o mana la sani iei ia nu a zis nimic. dupa aceia am mai discutat si am ajuns la un subiect despre fotbal:ia vazand gamba mea a zis foarte mare si a zis sa pun mana si pe a iei sa vad daca e puternica ia crd ca vroind sa-i pun mana pe picioare. dupa aceia mai dadea goluri i puneam mana intruna pe picoare si nu zicea nimic ma lasa.am mai incercat o schema i-am zis ca a slabit si s-a lasat complet descoperita in fata mea ia stand pe scaun a ridicat mainile deci aveam aces la toate rolling on the floor si i-am pus mana pe burta ca despre asta discutam dupa aia si ia mie...
Intrebare mea ar fi: Cum asi putea sa-i pun mana pe sani cur asa simplu sa ma lase adica sa pun mereu si sa nu zica nimic? nu stiu cand pun mana la alte fete de a trecut a9a ma simt bine dar cand pun la ia este total alta treaba ia find cea mai buna prietena a mea ne vorbim tot intre noi: Astept raspunsuri dau funda=si as vrea sa ajung cu ia colegi de pipaiala daca ma intelegiti nu sunt nebun ca la 15 ani sa ma gandesc la sex sau alt cv d genu asta. decat la pipaieli si saruturi mie mise pare normal deci ce imi recomandati sa fac?

14 răspunsuri:
| Alex1886 a răspuns:

Esti nebun laughing))

| alabalaportocalala a răspuns:

Daca o sa mai faci mult asta s-ar putea sa se duca dreacu toata prietenia dintre voi....sau poate ca ea te place mai mult decat crezi tu si ar vrea sa fiti impreuna...

| zuziOoO a răspuns:

Ce curva te lasa sa faci asa ceva? domne E O CURVA!

| GroparuVesel a răspuns:

Iti recomand un dictionar si o gramatica mai buna.

| cris1cris2cris3 a răspuns (pentru zuziOoO):

Chiar ai dreptate e curva

| PastilăBă a răspuns:

Mă depășește prostia ta, sincer!

| Show4You a răspuns:

In primul rand ia nu ie curva n-am vazaut niciodata lasand pe cineva sa faca asta decat pe mine.si poate ma lasa ca ma place nu credeti ca am dreptate? si oricum mana pe san a fost intamplare nu am pus asa direct dar pe picioare da am pus direct va rog multe raspunsuri

| alma17 a răspuns:

Cred ca nu stii sa minti, am impresia ca ai ramas repetent la 15 ani nu ai cum sa fii a 8-a doar daca te-a dat la 8 ani la scoala nu la 7.Eu am tot 15 si am trecut a 9-a si m-a dat la 7 ani si 4 luni.M-ai ai de lucrat la minciunilaughing.

| Show4You a răspuns:

Esti noob mah sunt nascut in martie si acu in a 8a am 15 ani cum dracul si n-am ramas repetent rolling on the floor practic ai avut cel mai Naspete raspuns rolling on the floor

| selysol a răspuns:

...cred ca te place cam prea te lasa sa o pipai peste tot.laughing daca iti place de ea propune-i sa fie prietena ta

| xxxCARBONxxx a răspuns:

Incearca mai multe smecherii.Vezi poate vrea mai mult.Ce nu ti se pare normal ca la 15 ani sa faci sex?

| neutrino a răspuns:

Cred ca esti de o precocitate iesita din comun! Cum sa-ti tradezi prietena si sa-ti placa sa-i pui mana pe... Doamne iarta-ma? Si in plus, esti nesatul, si cam pui mana pe toate fetele. Cred ca de maine o sa ai alte pretentii.

| Cromwell a răspuns (pentru zuziOoO):

Sau pote ca e e leybiana straight face Daaa.

| IJustDeath a răspuns:

Eo nu înțelege :/