| blackboss a întrebat:

Sall! Eu sunt un baiat de 13 ani(sunt clasa a 6 a ).am sa va povestesc de o persoana pe care o iubesc..este o fata pe nume Andreea o cunosc din clasa intai...am avut o relatie in vara trecuta dar.eu am reactionat vroiam sa ne sarutam si alte chestii(eram mai mic )..si ne-am despartit.am mai facut odata aceasta relatie (dar pana in ace relatie ea a zis ca iubeste pe un baiat pe nume Razvan)apoi iar ne-am despartit.eu am lasat-o.au trecut ceva luni.ea s-a schimbat a inceput sa fumeze, sa vb mai vulgar si alte chestii.dar eu tot o iubesc:X.am aflat ca a fost cu cineva vreo 2 saptamani si apoi s-a despartit.nu este pregatatita..asta sa cred.(am iutat...eu i-am scris niste scrisori si alte chestii si am aflat ca ma iubeste mult)
Voi ce ziceti!? eu chiar o iubesc:X

Răspuns Câştigător
| oanabhaaaa13 a răspuns:

Cred si eu ca te iubeste, dar poti sa o iei incet sa nu va despartiti iar kiss.

9 răspunsuri:
| gabitzapapusika2000 a răspuns:

Si ea la fel daca dupa ce s-a schimbat tot te iubeste

| blackboss explică:

Cum sa fac sa fiu cu ea?

| Azµre a răspuns:

Cum mama dracu sa iubesti la 13 ani sa fim seriosi, poate sa-ti placa sa petreci timp cu ea da nu sa o iubesti, voi nu cunoasteti termenii:de sacrificiu, de protectie, de incredere, sinceritate si vorbiti de iubire de parca ar fi ceva banal. Frate la 13 ani ma jucam fotbal pe maidan si mancam corcodele!

| DianaDiia a răspuns (pentru Azµre):

S-a schimbat lumea oh go on.

| Azµre a răspuns (pentru DianaDiia):

Yeah right. si principiile sunt aceleasi. Parinti sunt de vina laughing

| blackboss explică (pentru Azµre):

Bai, eu am vrut doar sa va arat ...cat de mult o plac...
ca daca va ziceam ca o plac mult ziceati ca e o relatie de copii

| J0hn a răspuns:

Trezirea Mos Craciun exista!

| DianaDiia a răspuns (pentru Azµre):

Da, părinţii nu mai au timp să-şi educe copiii. straight face laughing
Asta e realitatea, din păcate.
Iar tu, Silviu, nu cred că ştii ce e aia iubire.

| alex194 a răspuns:

Ce sti tu de dragoste la 12?straight face habar n-ai.oh go on la scoala, revino peste 3 ani