| TavyTzu a întrebat:

Sall, imi place de o fata de la mine din clasa,dar nu stiu cum sa ma exprim,ceilalti copii din clasa zic ca si ea ma place dar nu stiu ce sa fac, ma ajutati, va rog?(nu luati seama de numele de pe TPU)

Răspuns Câştigător
| DolceKiss a răspuns:

Buna! Pai eu te-as sfătui sa fii aproape sigur ca te place înainte sa faci primul pas. Apoi spune-i ca vrei sa ii spui ceva si duo într-un loc unde puteți fi singuri.Trebuie sa fi curajos dar totodata sensibil si sa ii spui ceva de genul:,, De fapt vreau sa iti zic ceva...Imi place mult de tine...Si înainte sa pleci(Daca observi ca asta vrea sa facă) pune-te in locul meu.Imi asum riscul sa par penibil si sa razi de mine,, si dai o floare! De preferat ceva simplu. Bafta!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca si ea banuiesti ca te place atunci intr-o pauza cheama fata afara cu pretextul ca vrei sa-i spui ceva si ii marturisesti ca o placi

| Aleqa a răspuns:

Pur si simplu spune-i in fata ca o placi, nu e sfarsitul lumii daca te respinge, mai sunt destule fete pe lumea asta. Daca te place, n-are de ce sa-ti fie frica.

| Noone4u a răspuns:

Spune-i in fata ca o placi.

| Satango a răspuns:

Lasa-i un bilet in care iti exprimi dragostea pentru ea si sa fie mai romantic cu o floare. Bafta!

| TheMatz a răspuns:

Fii sigur daca te place sau nu.Da, actioneaza.Nu,fugi din tara in Franta.Acolo e un oras Paris, foarte frumos, oare de ce nu ma mut...

| Ioana33333 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea ersonal sau pe mess, fb...Cat mai repede sa nu isi iarda sentimentul ce ti-l poarta:*