Mie imi place ca in primul rind baiatul sa fie inteligent, sa am ce discuta cu el.Sa fie serios.Sa arate bine! Sa stie sa se comporte cu o fata, sa stie cum so abordeze! Sa poata zice glume de bun gust, numai ca nu in exces.Sa aiba grija de el si sa nu miroase a porc!
Cred ca baietii inteligenti sunt foarte doritiBineinteles, sa fie activi fizic, sa arate bine!:*
Maaaaaare secret: habar n-am. Daaaar, un baiat (nu o broasca, un print, hai printisor) ar trebui sa: in primul rand, sa stie cum sa se poarte cu o fata, sa aiba grija de fizicul lui (nu ma refer la prototipul de baiat mai pensat ca mine, care merge la sala mai mult ca Arnold, care face mai mult shopping ca Paris Hilton...etc.) ci la baiatul care stie sa se imbrace cat de cat, sa fie amuzant, sa te alinte, sa fie inteligent, sa te inteleaga, sa-ti fie alaturi nu doar atunci cand e soare, sa-ti mai faca cate-o surpriza, sa nu fie preeea gelos (ca daca nu-i defel nu-i bine), sa-ti mai cumpere flori din cand in cand, sa te prezinte prietenilor ca "iubita lui"....siii cred ca deja exagerez, ca nu prea cred ca exista.
Să fie frumos (fizic, dar nu numai), cu simţul umorului,"jucăuş", sociabil, să se îmbrace frumos(nu neapărat de firmă), să fie îngrijit, să mă înţeleagă, să mă respecte, să mă iubească(normal)