anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall lume eu am o dilema:Vineri la scoala a fost totul in regula nici o problema blablabla ma rog... apoi in ultima ora am plecat in lab-ul de bio si mergeam cu un prieten si el mi-a zis ca bianca(cea mai draguta fata din clasa) ma place.No,si eu nu l-am crezut da ma rog asta nu conteaza.Cica se jucau adevar sau provocare si a provocat-o pe Bianca sa spuna de care baiat ii place si i-a zis la ureche lu' una ca de mine si aia a strigat "De Flaviu(eu)?!?!?!" si acum stie toata clasa. Apoi cand am ajuns la usa lab-ului tipa a zis:citez"Nu-ți fă iluzii, nu te plac!"inchei citatul. Apoi in ora mi s-a parut ca se uita intruna la mine si eu vreau sa vad intreb daca (,) credeti ca ma place. Fara caterinca please, raspunsuri serioase dau funda!
P.S Nu am fost de fata la joc!
Al doilea P.S Faza e a si mie imi place de ea si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Stiu genul acesta de abordare. Fata a spus:"ca nu te plac", deoarece e timida.Iar cand a zis la joc, poate ca a fost chiar in momentul acela o iubire catre tine si de aceea se uita la tine la ore, pentru ca i s-a aprins o dragoste din interior.Nu iti fa grijiwinking, asa spunem noi fetele, ca sa nu parem ridicole. Spunem"nu" ca sa ne aparam. Sper ca te-am ajutat...

12 răspunsuri:
| Monica0714 a răspuns:

Nu prea putem da cu presupusul,., daca ea chiar a spus ca te place atunci, la acel joc poate chiar asa e..eu te sfatuiesc sa nu iti faci iluzii, sa o intrebi din nou pe ea si sper ca va fi frumos. Pup :*

| jackyboy12 a răspuns (pentru Monica0714):

Eu nu am fost de fata la joc, de aceea mi-e greu

| asdasdasdasdfg a răspuns:

Te place. sigur.

| Monica0714 a răspuns (pentru jackyboy12):

Ai incredere in acea persoana care ti-a zis? m-am mai gandit si s-ar putea ca ei sa nu ii placa de tine deoarece daca i-ar fi placut cu adevarat, nu ti-ar fi spus propozitia aceea uracioasa. sad. sper sa ma insel. Btw.cel mai bine sun-o sau intreab-o pe o retea de socializare. sau cel mai bine maine la scoala.(sa o prinzi singura)

| ryf007 a răspuns:

Dupa parerea mea, fata sigur te place! doar ca vrea sa nu-ti arate, poate e si din cauza ca a zis in gura mare...winking

| LineGuide a răspuns:

Presupuneri pot scrie pagini intregi, dar nu pot da un raspuns clar. Posibil este sa te placa, in ciuda faptului ca ea nu vrea sa recunoasca.Multi oameni isi neaga sentimentele care sunt atat de clar vizibile.
Mult noroc!

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Multumesc pentru fundahappy. O sa mi se ataseje mai incolo..ca mie nu-mi apare din prima. Multumesc happy.

| jackyboy12 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Cu placere, mi s-a parut raspunsul tau cel mai potrivit.Voi vedea eu maine la scoala care e faza cu fata.

| VelvetLight a răspuns:

Eu zic ca te place, doar ca e normal sa iti spuna: "Nu-ți fă iluzii, nu te plac!". Orice fata ar fi facut la fel. E mai rusinoasa probabil si de astabatting eyelashes Dar daca se uita in ora la tine inseamna ca ii pasa, deci te place big grin

| Sorinacio a răspuns:

Te place.

| blablablaa a răspuns:

Cand intrii in clasa te duci fix la ea si o saruti vezi ce se intampla

| jackyboy12 a răspuns (pentru blablablaa):

Va fi naspasad