Este posibil sa te placa.dar bucurate de atentia lui.nu cerd k e un lucru rau mai ales ca el nu ar recunoaste k te place niciodata
Nu inteleg de ce te ascunzi dupa deget! e evident ca si tu il placi din moment ce iti faci atatea probleme legate de el! si daca tu nu al placi pe el, de ce iti*convine*ca el nu le da atentie celorlalte fete? pai daca nu placi o persoana, nu iti pasa cui ii da atentie si cui nu.sunt sigura ca peste ceva timp o sa-ti recunosti tie insuti ca il placi! nu poti fi cu o persoana pe care nu o placi, dooar sa fii invidiata sau sa te razbuni pe cine stie cine!
Sunt colega cu el din cls 1 asa ca am avut timp pana acum sa il plac, dar nu am facut-o. imi convine k nu le da atentie celorlalte fete pentru ca sunt niste parashute, dupa cum am spus. cat despre razbunare, nu cred ca stii atat de multe pe cat stiu eu despre razbunare. am vazut o groaza de filme cu razbunare, care nu sunt SF si in fiecare dintre ele personajele principale se folosesc de altii pentru a-si atinge scopul. si cum ar putea sa-mi placa un baiat imatur care se schimba dupa cum bate vantul, care asculta parazitzii si jigneste fetele, chiar daca sunt cele pe care le urasc? categoric NU il plac si m-am gandit de muuuulte ori la faza asta si am cercetat adanc in sufletul meu si NU il plac. sper ca ti-e clar.
Si nici nu am de gand sa fiu cu el EVER! nici prin gand nu-mi trece!
Ooo...easy! poate nu e cazul tau,dar sunt persoane care iubesc fara sa-si dea seama! si ma rog,cam cate stii tu despre razbunare? crezi ca viata e ca in filme? nu ma pun eu tine,dar pot sa te fac cu ou si cu otel pe aici! pune mana pe carte si lasa visele, termina o facultate, un master si apio mai vb cu mine.
Asa sunt baietiii... si eu fac asa ca o fata de la mine din clasa dar eu am recunoscut ca o plac