| Paoo a întrebat:

Sall!
Pun aceasta intrebare din nou pentru ca sunt indragostita peste cap de un baiat si chiar nu stiu cum sa fac sa`si de`a seama pentru ca nu vreau sa ii spun eu, imi e frica ca nu cumva sa rada sau mai stiu eu ce.
FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| IuliaWosster a răspuns:

Pai incearca sa ii arati asta prin comportamentul tau. Vorbeste cu el, fa glume, fa-i complimente arata-i ca te simti bine in prezenta lui. Daca este un baiat destept si daca si el te place o sa isi dea seama. Uneori oameni indragostiti se inteleg prin priviri si gesturi. Eu as spune sa nu ii spun verde in fata" Vezi ca sunt indragostita de tine." Analizeaza-l daca vezi ca si el simte asta prentru tine atunci clarifica situatia. Si cum am spus. nu iti face griji daca este un baiat cu gust nu va rade happy :*

5 răspunsuri:
| Papadopolina a răspuns:

Deci nuprea am intelesthinking
Tu vrei ca el sa afle ca tu il placi?!? Pai mai intai de toate incearca sa il cunosti cel mai important e caracterul lui. Dupa pune o prietena de-a ta care se intelege cu el sai bata apropouri legate de tine.Deci mai pe scurt afla mai intai daca el te place pentru ca nu o sa fie deloc bine pentru tine daca lui nu-i place de tine.Credema am patit-o!winkinghappy

Răspuns utilizator avertizat
| Liviucu a răspuns (pentru IuliaWosster):

Tu frumoaso`, ce-ai mai facut cu colegutul tau? smug

| IuliaWosster a răspuns (pentru Liviucu):

Hahahahaha! big grin Pai e bine. avem o relatie de colegi. Dar momentan suntem in stadiu in care ne ignoram. Nici eu nu inteleg de ce. E ciudat tipu imi facea complimente de ma ingropa in ele si acum ii e frica sa se uite la mine? adica ok am gresit eu cu ceva?

| Liviucu a răspuns (pentru IuliaWosster):

Bine bine, chestiile astea le discutam pe mess, Skype sau telefon si nu aici. :*