| andreeaniculae a întrebat:

Sall puteti va rog sa imi raspundeti la intrebare? dau funda! am 13 ani si intr-o seara i-am prins pe mama si pe tata facand sex de placere si i-am intrerupt odata dupa aia i-am mai prins odata peste o ora iar facand.Stiu ca ei au o crema in baie cu care si mama si tata se dau mai ales mama pe prezervativ.Ce sa fac cum sa-i fac sa nu mai faca sex? si mai spuneti-mi de cate ori in medie se face?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ce comica esti mai, spune-le si tu ca te vei masturba des daca ii mai vezi ca fac sex si asa poate inceteaza, sincer o sati lase sechele daca ii tot auzi ca o fac sau ii prinzi nu e bine pentru tine dar si ei au vina ca nu se gandesc ca e un copil in casa discuta treaba cu ochi si indesat.

11 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

De ce vrei să îi oprești? Lasă-i să se distreze.

| h3r a răspuns:

S-au săturat de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti ce fac curiosii?

| george232323 a răspuns:

Ti-e ciuda pe ei sau ce? Lasa-i sa se distreze ce treba ai tu la 13 ani...

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, sunt ADULTI deci MAJORI (peste 18 ani)Ca cautai tu in dormitoru lor?

| ywar a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Stii ce e socant? De unde stie ea ca faceau de placere? laughing Poate isi indeplinea datorie de sotie? Aoleu ce rau sunt... d-aia ma injura astia

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ywar):

Aia mica nu prea face deosebirea are 13 ani laughing. Uneori e bine sa fii rau.
Multi adolescenti fac sex inainte de a avea buletin..ma abtin sa continui ( in locul puntelor, intelegi)

| anamimanonim a răspuns:

Zi-le ca ti-ai intrebat colegii la scoala daca nici parintii lor nu se ascund atunci cand fac sex si ca ei au zis ca nu si-au prins niciodata parintii cand fac asta. big grin si intreaba-i, asa, din gluma, ce e cu gelul ala din baie.

| Raul5765578 a răspuns:

Si ce cautai in dormitorul lor?

caramela
| caramela a răspuns:

Dar tu ce faci draga ii spionezi? eu pana la 16 ani(ca apoi a murit tatal meu) nu i-am vazut si nici nu i-am prins in faze indecente.iar tu cum reusesti sa ii prinzi mereu?
inseamna ca ii spionezi ori ai tai parinti sunt inconstienti.iar daca ei nu au "usa" la dormitor, ar fi bine sa ii zici mamei tale..totusi nu cred eu ca sunt atat de inconstienti..in fine, tu fa-te ca nu observi si cauta-ti de treaba, nu te gandi numai la "fazele" surprinse.iar faza ca faceau de placere. oare nu este normal ca un cuplu sa faca asa ceva? dar nu cu spectatori.
O zi frumoasa sa aihappy