Ar fii preferabil să nu o faceți! Nu am idee privind prevederile legale actuale, dacă relațiile intre rude de grad 4 intră sau nu la incest, în conformitate cu legislația actuală. Relațiile sexuale între rude de grad 2, între frați, părinti -copii, se pedepsesc sigur cu închisoarea. Cred că și relațiile sexuale intre rude de grad 3: unchi-nepoată, nepoată -bunic, mătuși-nepoți, (cred ) că se pedepsesc cu închisoarea. Nu cunosc dacă se aprobă căsătorii între veri primari. Anterior la catolici și la evrei- mozaici- se admiteau asemenea căsătorii. Se spune că atunci când părintii sunt rude apropiate, ies copii Câhh explicația fiind cosangvinitatea, și de aceia se pedepsește incestul cu închisoare. Sunt copii Câhh, care sunt rezultați și din căsătorii normale.
Daca se face voluntar si fara sa fie probleme nu ai de ce sa faci puscarie pentru ca nimeni nu va afla aia doar daca cere santaj ca sa mentina secretul.
Hmmm "Nu am facut sex si nici nu vom face", Auzi bai, sarutul este arvuna f*taiului.
Nu,nu sunt permise relatiile intre verii primari,bagati-va mintile in cap!
E plina lumea de fete si baieti,pe altcineva n-ati gasit si voi?
Peste ani, cand va veti aminti lucrurile care le faceti azi, va veti simti destul de incurcati si rusinati!
Revino-ti!
DA se considera INCEST, pentru ca pe undeva aveti o gena comuna din partea bunicilor... deci NU O FACETI, e mai bine asa
Verii primari sunt ca fratii... nu este permis o relatie... sunt fete destule si baieti destui pentru amandoi
Intre veri nu este incest. Incest e numai intre frati si surori, parinte/copil si bunic/nepoata, bunica/nepot. Legal verii primari sunt rude de gradul 4 si rudele de la gradul 4 in sus se pot casatori.
anonim_4396 întreabă:
alexutza222 întreabă:
BillyH întreabă: