anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall. si baieti plang cateodata? dc plangeti?

Răspuns Câştigător
| RichardVN a răspuns:

De obicei baieti plang cand is beti acum depinde dupa cine sau de ce big grin
Depinde de persoana poate plage omu dupa fosta iubita, poate i-a murit o ruda un prieten ceva important, poate plange ca a luat bataie echipa favorita sau poate doar din bucurie.:d

20 răspunsuri:
| Tigrita a răspuns:

Da. Eu plang ca sa ma descarc. Mi se aduna multe lucruri multe negative.

| splash132 a răspuns:

Din cauza voastra plangemstraight face

| AlexEuManu a răspuns:

Deobocei baietii plang de nervi,niciodata, dar niciodata un baiat nu plange dupa o fata(dar prostii), sau vb lui RichardVN baetii mai plang cand is beti

| Sburatorul a răspuns:

Si Holograf zice ca ''si baietii plang cateodata'' laughing
Eu am plans cand fata din liceu, pe care o plac destul de mult, mi-a zis nu la ''invitatia la suc'' laughing Am fost si eu bou ca m-am grabit...

| evilestevil a răspuns:

As putea spune de nervi, in circumstante cazuale. Nu plang ca ma enervat mama de exemplu, depinde de caz.

| noname_1435 a răspuns:

Cind sintem incarcati cu sentimente

| Katalinna a răspuns:

Vaiii.ce draguti au fost baietii care au raspuns :X hai maaaa...e f tare k un baiat sa planga, sunt super draguti big grin

| sinx a răspuns:

Fiecare dintre noi plangem, numai ca fetele nu au orgoliul ala masculin. Baietii sunt in general mai ''duri'' si nu se emotioneaza asa usor, dar fiecare are punctele lui sensibile. De exemplu cred ca toti am plans cel putin o data dupa o fata. Ultima oara cand am plans eu, a fost la cutremurul din Japonia. Nu puteam sa trec peste faptul ca sunt atatia oameni care sufera. In general ma emotioneaza foarte mult tot ce tine de altruism. Vreau sa specific ca nu cred in Dumnezeu, nu cred in nimic, de fapt, nu sunt bisericos, si cu toate astea nu as putea face nimic care sa raneasca pe cineva. Cred ca tine de sistemul de valori al fiecaruia. La urma urmei, cum ne asternem asa dormim.

| forever4you a răspuns:

Depindewinking Cand este vorba despre sfarsirea unei relatii sau ceva legat de o relatie, nu toti baieti plang, unii au curajul de a plange cu adevarat.sa arate cum lacrimile se scurg pe obraji.dar cam toti plang in interiorul lorwinkingfara sa arate asta. Apoi baieti mai pot plange si din alte cauze.moartea unui membru al familiei etc. big grin

| TechnoCocktail a răspuns:

Din cauza voastra straight facestraight facestraight face!

| TechnoCocktail a răspuns:

Din cauza voastra straight face!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si ei plang e ceva normal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din iubire

| Iov a răspuns:

Pana de curent in timpul meciului, pe un bilet de 3.200 lei din 12 meciuri nu-ti iese ultimul, iti gasesti masina cu o linie din spate pana in fata facuta de un maestru cu cheia si uite asa se aduna, iar dupa un timp cedezi si tu ca doar esti om sad.

| anonimteiubesc a răspuns (pentru Tigrita):

Cum spun si ceilalti.din cauza voastra! happy

| Bobby26 a răspuns:

Am plans o data din cauza unei fete, ceea ce nu se va mai intampla prea usor, ca baiat ajungi la o concluzie ca majoritatea fetelor sunt cam de tot rahatul, cu fite pe capul lor care asteapta un print

| aleSsialeXxia a răspuns:

Daca plang dupa o persoana inseamna ca a iubit-o enorm de mult si a facut o greseala sau a pierdut-o din alt motiv,oricum sincer mie imi plac baietii care isi arata sentimentele pe fata,imi dau mai multa incredere in ei si nu este nici o rusine sa planga,nu cred ca este un baiat care sa nu fi plans vreodata, sa fim serios, oricat de mare este orgoliul lor odata si odata trebuie si ei sa se descarcetongue>big grin

| alexovidiu53 a răspuns:

Da plangem cand ne inselati rolling on the floor

| AlexEuManu a răspuns (pentru alexovidiu53):

Pai daca te inseala o inseli ce naiba nu plangi ca un copilas

mai bine ii dai 2 palme

| madyddd a răspuns (pentru AlexEuManu):

Vai... nu pot sa cred cum adica sa ii dai 2 palme? tu sustii violentza?