anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU, am 13 ani si sunt impreuna cu o fata de 2 ani ( ea are 14), ne iubim mult si ne intelegem ff bine (ba chiar am dormit la ea acasa ). ea acum cateva zile mi-a dat de inteles ca ar vrea sa facem sex, dar eu nu stiu ce sa fac.
astept raspunsuri, mersi

Răspuns Câştigător
| xClementine a răspuns:

Sunteti inca copii! Bucurati-va de viata cat inca aveti posibilitatea, cu siguranta veti regreta amandoi daca va incepeti viata sexuala de acum, dar cel mai mult va avea ea de suferit! Dat fiind faptul ca sunteti inca in crestere, din moment ce veti face dragoste, va veti dezvolta ambii aiurea, in special ea. Aveti destul timp pentru asa ceva in anii urmatori, vedeti-va de scoala si de alte chestii care ar trebui sa va preocupe la varsta voastra. Si-n plus, esti sigur ca ti-a dat de inteles ca vrea sa faceti sex, sau o iei tu mult prea personal? Tind sa cred ca si tu iti doresti asta, si cred ca ai analizat raspunsul ei prin filtrul gandirii tale, evident. Ai intrebat-o daca intr-adevar vrea asta si daca sunteti amandoi pregatiti psihic pentru asa ceva, pentru ca fizic sigur nu sunteti. De fapt, nici psihic. Asta ar fi un mic sfat, dar daca continuati, tot ce va pot recomanda este sa va protejati!

17 răspunsuri:
| Intrebare2013 a răspuns:

Ai grija, protejeazo daca o faceti. Dar ai grija ca o sa o doara putin sau putin mai mult depinde de ea happy dupa 2-3 ori nu o sa mai aveti treaba. Funda? big grin

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Pam Stenzel - Sexul are un pret:
http://www.youtube.com/watch?v=X72ktoHAKJA
Urmareste toate partile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xClementine):

Cata rabdare ai. Te respect pentru raspunsurile tale, bravo!
Bietii copii...

| Azµre a răspuns:

Minți, adică tu la 11 ani aveai gagică?
las-o baltă!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Mai copile! ai 13 ani! tu realizezi ce spui? nu sunteti pregatiti niciunul din voi!
ai timp toata viata sa faci sex, dar de la o varsta normala! ce naiba va grabiti asa? sau va doriti deja copii si de asta sunteti asa nerabdatori?

| mona a răspuns:

Mai bine nu faci nimic, esti prea mic pentru ati incepe viata sexuala

| TheCrisLv20 a răspuns (pentru Azµre):

Eu ma cunosc cu prietena de la 6 ani acum avem 14 si ne intelegem bine

| Incepator01 a răspuns (pentru Azµre):

El era gigolo de la ma-sa din burta. Cand s-a nascut s-a dat la asistenta si a scos-o in oras.

| Azµre a răspuns (pentru Incepator01):

Ce să le faci... Mâine poimâine or să facă sex.

| Incepator01 a răspuns (pentru Azµre):

Din partea mea sa faca, si sa o lase si gravida p-aia. Si sa faca tripleti devil

| Azµre a răspuns (pentru Incepator01):

Să ne invadeze și ăia peste 10 ani...

| teiubesteuna a răspuns:

Ar trebui sa mai aveti rabdare... sunteti inca mici si dupa poate regretati!

| DANuUTZz a răspuns:

Explica-i ca e prea devreme

| xClementine a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos! happy Da, intr-adevar...

| love10andra a răspuns:

Sunteti inca mici!
Ai vorbit cu parintii desprea asta? Ce parere au?
Copiii din ziua de azi...

| Emilian65 a răspuns:

Cam mici pentru sex. Dar daca asta doriti, incercati si vedeti cum este. Totusi daca o faceti, sa va protejati pentru a nu va imbolnavi si pentru a evita o sarcina.