Insista. Cheam-o in oras cum ti-am spussi fii sincer cu ea, spune-i tot ce simti pentru ea. Si ii faci complimente gen "atucni cand sunt cu tine sunt un om mai bun" ii spui ca ii sta parul bine, ca e imbracata frumos si incearca sa vorbesti mai putin despre tine si mai mult despre ea, iar apoi, o intrebi daca ii place de tine si daca e adevarat ca are o relatie cu altcineva.
Te place.dar nu fi asa sigur. Mai intai invit-o la un suc in oras si stati de vorba, spune-i ca tu o placi mult, si daca si ei ii place de tine.Doar atunci vei sti daca te place cu adevarat. FUNDA?
Frate. Acum te place dar nu iti fa planuri pe lunga durata. Si eu sunt in aceeasi clasa. Mie sincer imi place de toate fetele. Am fost cu toate si acum am incercat cu fetele mai mari. Relatiile sunt intr-o continua miscare la varsta asta Combina-te cu ea si reci la alta dupa Sfatul meu
Dap
daca se simte bine cand te saruta si se simte jignita cand da o mica afectiune altora si se uita la tine pe furisi da te place
Dar ea spune ca are prieten pe unu' din a 7 sau 8(nu stiu exact) si eu as credeo deoarece am vazut recent un sms pe telefonul ei unui baiat si ii spunea "Ce faci uby?" dar am uitat vad data trimiterii
AlexEjmecheru întreabă: