Bai mai bine te duci la primul baiat cum il chema parca adi, ei du-te la adi si spune-i cal palci ff mult si daca va simti la fel o sa va cuplati daca nu mai ai o sansa cu delu si ii spui si lui cal iubesti ca eu presupun cai dragoste ceea ce simti pentru amandoi asa ca du-te la primul vezi ce spune daca e de rau te duci la delu si dacai de bine pe delu o sal pastrezi pentru mai tarziu.Mult noroc!
Noi nu putem să facem această alegere pentru tine, în schimb tu poți pentru că doar tu deții controlul vieții tale.
Gîndește-te puțin, la cine ții cu adevărat. Dacă de acum începi să te joci cu sentimentele oamenilor, este grav.
Fă o alegere cît de repede poți. Tu știi care îți este mai bine pentru tine.
Caută în inima ta răspunsurile, nu le mai căuta în jurul tău pentru că nu o să găsești ceea ce să te mulțumească într-adevăr.
Numai bine.
Ai impresia ca noi iti putem sti sentimentele? Cauta-l pe al 3'lea baiat, si incearca sa-i eviti un timp pe cei doi . Succes!
Dar nu stiu pe care il plac si pe care il iubesc! si in amandurora le-am spus ca ii plac! va rog rasp urgente
Dragutzo,totul e trecator la varsta ta, iti spun pentru ca si eu cand aveam 12 ani eram la fel...in fiecare zi imi placea cate o fataAcum o sa incepi sa descoperi lucruri noi, o sa te incerce noi sentimente dar important este sa nu le bagi prea mult in seama ci sa iti traiesti cat mai frumos copilaria.
Eu zic sa te duci la Adi si sa-i spui ce simti pntru el
Asa va fi cel mai bine nu-ti fie rusine sa nu ii spui
Asa cand v-a sti ca il placi
Va simti ceva pentru tine
Sper ca te-am ajut
Succes!
Da. si eu sunt de acord cu " CezarTheBest "... Du-te la primul. spune-i ce simti pentru el. iar daca nu reactioneaza si nu vrea o relatie cu tine, du-te la celalalt. dar fa asta cat mai repede ca sa nu ai de suferit. Succes!