In primul rand as vrea ca baiatul care ma place sa fie mandru de mine si dornic sa se laude tuturor. Nu asaccepta niciodata o relatie de care el nu vrea sa se afle, inseamna ca are ceva de ascuns, ca relatia este cumva murdara si m-as murdari ei eu.
In al doilea rand, intotdeauna mi-au placut baietii culti si interesanti, care au ce vorbi fiindca sunt informati, citesc mult si gandesc interesant
Pai..seara incearca sa vorbesti cu ea la telefon, ex: vorbiti despre un film care-i place mult, sau o actrita, actor, etc. Iar la scoala in pauza mergi la ea si ii spui ca te-ai interesat de actrita, actor, film ce alegi tu sa vb seara cu ea, si ca sti asta, asta, asta si asta despre ceea ce ai ales, o intrebi daca si ea stie, si ca iti place mult despre ce ati vb aseara si despre ce te-ai documentat. => Ai intrat in vorba cu ea iar acum poti schimba subiectul vorbind de altceva, sau poate ca se suna si trebuie sa intrati in clasa. Mult succes!
Iubeste-o, fata trebuie alintata, chiar daca sunteti la scoala. Ce naiba, ce zici tu acolo fac cei care abia s-au cunoscut.
Acum depinde de ce varsta aveti voi...Din ce descrii tu, presupun ca sunteti in generala. E grea viata
Apropiete simplu de ea si intreab-o orisice! Apropiite pentru ca ea vrea asta! Asa sunt fetele...tu esti baiat si trebuie sa faci asta! Daca o sa vorbiti in pauza sau chiar o sa va cuprindeti asta nu inseamna neaparat ca sunteti impreuna! Deci poti sa o faci O sa-i placa...
Poti s-o intrebi ce face, saw daca vrea sa iesiti dupa ore si daca zice ca da atunci unde si poti s-o intrebi lucruri care nu le sti despre ea, ce a facut la ore ( tuturor ne place sa barfim despre profesori ). Puteti sa vorbiti orice, nimeni nu va sti ce spuneti adica nu cred ca sta cineva sa va asculte Pentru o fata e important doar ca vi la ea sa vorbiti
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: