Pariez ca umblati cu ruletele in buzunar.Mai copii, voi nu aveti altceva mai bun de facut? Faci un dezastru din asta? Esti fenomenal.
Lasa ca trece, iar pentru cel cu intrebarea colegii tai se lauda nu baga in seama ce zic. Nimeni nu are penis mai mare decat calul.
Tu nu trebuie sa te compari cu altii, pentru ca tu esti TU, nu esti altii, si oricum nu ti-o poti schimba, orice ar fi.
Nu prea conteaza varsta, sa stii, altii o au mai mica, altii mai mare, altii mai groasa si unii mai subtire, altii sunt circumcisi, unii nu. Deci, tu esti tu, si gata, nu? Ps: nu il poti creste, doar cat creste el singurel.
Macar daca ar masura corect!
Ma intreb la ce-i foloseste un penis mare?
La varsta se foloseste doar pentru a face pipi, corect?
On topic! Voi mai nou dicutati despre marimea penisului!
Stii cine a fost Stefan cel Mare? Nu, nu a fost fotabalist! Si nici star de cinema!
Cum il poti creste?
Impreuna cu tine.Pana la 21 de ani, tot o sa creasca!
Dar pot sa-ti spun ca la 13 ani ar trebui sa te preocupe sa-ti imbogatesti mintea din capul de pe umeri,nu marimea din pantaloni.
Cu ea o sa ajungi departe, nu cu discutiile de cvartal despre dimensiunile falusului.
In plus, niciodata un mascul nu va spune adevarul despre dimensiunile personale, unui alt mascul, retine acest amanunt.
Total de acord.Mi se pare irelevant sa dezvalui dimensiunea penisului meu prietenilor mei.Mi se pare o tampenie. Pe cand ei se lauda ca fac si dreg, ca o au mare, ca sunt cei mai tari, ca o au groasa si din astea. ii las in lumea lor.Ce poti sa le ceri...
@1alex235 chill.Ai doar 13 ani.Acum te dezvolti.Ai rabdare.Nu fi stresat.O plata stresata nu creste nu? Gandeste-te la asta.
Si stati in cerc si vi le masurati? sau cum ai ajuns la concluzia ca al tau e mai mic?
va intalniti o data pe luna sa le masurati sau mai des?
Problema e ca un copil de 13 ani e preocupat de acest aspect.
Inteleg ca oricine isi face ganduri si are nelinisti("oare eu sunt in regula"), dar nu la varsta la care mintea lui absoarbe ca un burete!
N-am nimic impotriva intrebarilor si nelinistilor oricui, ma necajesc insa cand vad ca-i preocupa asemenea nimicuri!