Si ce-ar fi daca vreo trei-patru zile nu-i vorbesti tu deloc?
Daca te place si nu-l plictisesti, orice schimbare in "relatia" voastra il va nelinisti si ar trebui sa-ti scrie macar o vorba, un ce faci acolo!
Daca nu-ti scrie nimic, nu e interesat si-ti vorbeste doar din politete.
E singurul mod in care poti afla adevarul.
Vrei sa-l afli, insa?
In primul rand te rog frumos sa incerci sa scrii corect gramatical. Uneori da o imagine foarte buna despre persoana care scrie pe mess. In al doilea rand lasa-l sa-i pari indiferenta. Daca nu te baga in seama inseamna ca nu-i pasa de tine si este cazul sa nu mai visezi. Daca te baga in seama fii un pic mai retinuta, dar totusi arata-i ca iti pasa de el insa nu-l sufoca, asa cum o faci acum. Succes
LIMBA ROMANA pune mana si invata sa scrii.Acum poate nu luati in seama dar cand o sa aveti copii ce educatie o sa aiba? O sa fie din ce in ce mai multi analfabeti!
In legatura cu problema ta:nu e indragostit de tine asa ca nu-i starnesti vreun interes sa te caute.Succes!
1. gramatica. si eu care sunt in Italia si am uitat aproape de tot romana mai stiu sa scriu mai bine si 2. poate s-a cam plictisit sa tot vorbiti asa. sau poate s-a indragostit, dar nu de tine
Sunt la scoala in Spania de apropae 4 ani de zile, e normla sa uit putin sa scriu dau toata ziua si scriu in spaniola e normal sa fi uitat ceva. Da poate ai drepate, poate s-a plictisit de mine, dar eu cred ca de mine ii place pentru ca mi-a zis, si ce as putea sa fac in privita, sa nul plictisesc?
Mai vorbiti cate o data si fata-n fata si iesiti pe afara
Poate pur si simplu are ceva mai bun de facut sau poate are o criz in familie. este posibil chiar sa nu fie in fata calculatorului.