| piruleta a întrebat:

Sall TPU, am o problema cu un baiat. Eu il plac si si el pe mine ma place pentru k mi-a zis ca ma place si imi tot zice "frumoasa, dulce." si mie imi place chiar mult de el, m-am indragostit de el anul trecut in vara cand ne-am sarutat intr-o seara, si de atuncea tot vorbim. Dar pe mess numai eu ii vorbesc, el niciodata nu-mi vorbeste mia vorbit de vreo 4 ori, dar acum de o sapt numai o data mia vorbit si eu mereu trecuie sa ii vorbesc pentru ca imi place foarte mult sa vb cu el fiindca mia foarte dor de el. de fiecare data cand ii vorbesc vorbim mult si ador asta, ne dam webu. Voi ce credeti de ce nu-mi vorbeste?

9 răspunsuri:
| xCrazyGirl a răspuns:

1. gramatica. si eu care sunt in Italia si am uitat aproape de tot romana mai stiu sa scriu mai binelaughing si 2. poate s-a cam plictisit sa tot vorbiti asa. sau poate s-a indragostit, dar nu de tine

| neutrino a răspuns:

Nu-ti vorbeste pentru ca nu este interesat de tine.

| piruleta explică (pentru xCrazyGirl):

Sunt la scoala in Spania de apropae 4 ani de zile, e normla sa uit putin sa scriu dau toata ziua si scriu in spaniola e normal sa fi uitat cevawinking. Da poate ai drepate, poate s-a plictisit de mine, dar eu cred ca de mine ii place pentru ca mi-a zis, si ce as putea sa fac in privita, sa nul plictisesc?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

S-a pierdut interesul pentru tine

| Cristiann25 a răspuns:

LIMBA ROMANA pune mana si invata sa scrii.Acum poate nu luati in seama dar cand o sa aveti copii ce educatie o sa aiba? O sa fie din ce in ce mai multi analfabeti!
In legatura cu problema ta:nu e indragostit de tine asa ca nu-i starnesti vreun interes sa te caute.Succes!

| RazvAN1209 a răspuns:

Poate pur si simplu are ceva mai bun de facut sau poate are o criz in familie. este posibil chiar sa nu fie in fata calculatorului.

greece12
| greece12 a răspuns:

Si ce-ar fi daca vreo trei-patru zile nu-i vorbesti tu deloc?
Daca te place si nu-l plictisesti, orice schimbare in "relatia" voastra il va nelinisti si ar trebui sa-ti scrie macar o vorba, un ce faci acolo!
Daca nu-ti scrie nimic, nu e interesat si-ti vorbeste doar din politete.
E singurul mod in care poti afla adevarul.
Vrei sa-l afli, insa?

| AliGab a răspuns:

In primul rand te rog frumos sa incerci sa scrii corect gramatical. Uneori da o imagine foarte buna despre persoana care scrie pe mess. In al doilea rand lasa-l sa-i pari indiferenta. Daca nu te baga in seama inseamna ca nu-i pasa de tine si este cazul sa nu mai visezi. Daca te baga in seama fii un pic mai retinuta, dar totusi arata-i ca iti pasa de el insa nu-l sufoca, asa cum o faci acum. Succes

| xCrazyGirl a răspuns (pentru piruleta):

Mai vorbiti cate o data si fata-n fata si iesiti pe afara happy