| ZippyStar a întrebat:

Am o problema...cum ajung sa sărut fata cu care sunt împreuna? ....adică ma întâlnesc cu ea, dar ce fac in asa fel încât sa ajungem sa ne sărutam? Si cum o sărut?

P.S Am 12 ani

Funda!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intai astepti sa ai in jur de 16 ani. Apoi, gasesti o fata care iti place, o inviti undeva, stati de vorba, va cunoasteti, apoi o conduci acasa. Dupa 2-3 intalniri incerci sa o iei de mana in timp ce va plimbati si la despartire, cand va luati la revedere, ii dai un pupic pe obraz. Dupa inca 5-6 intalniri, probabil tot la despartire, in loc sa o saruti pe obraz, iti pui buzele pe buzele ei si apoi totul va merge absolut de la sine. Doar nu te grabi, graba strica intotdeauna treaba in chestiile romantice si intime asa cum e sarutul

| Paindemandstobefelt a răspuns:

Pai ia o prin surprindere sau pacaleste o daca nu se supara.Ai grija fetele sunt sensibille!

| Mihai_Miţă_1999 a răspuns (pentru Brigaela):

Vai de capu meu 16 ani pentru un amarat de "sarut". Lasa-te te rog ca dai pe afara.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Mihai_Miţă_1999):

Un sarut niciodata nu e amarat. Este un lucru minunat, frumos, incarcat de emotie, de care iti vei aduce aminte cu bucurie, emotie si drag toata viata. Este un gest intim, prin care iti arati niste sentimente profunde si prin care primesti placere, caldura, dragoste. NU subestima sarutul, e minunat si te poate face foarte fericit, daca il respect si ai grija sa fie potrivit. O sa vezi si tu cand vei mai creste, ca fiecare sarut din viata ta iti va ramane in memorie, cu emotiile si fericirea lui de neuitat si va face parte din acea comoara pe care o strangi in viata si care te face om adevarat

| SimonaQs a răspuns:

Acelasi sentiment de teama l-am avut si eu. Nu stiam ce sa fac si asa mai departe. Odata ce buzele intra in contact nu trebuie sa iti mai faci griji. Poti incerca ceva pentru "incepatori" adica nu un sarut in care limba joaca un rol esential.
Cu timpul o sa devi un adevarat expert. happy