| MadaMadalina1234 a întrebat:

Sall,TPU! Am o problema. imi place de un baiat si simt ca ma place si el dar nu vrea sa recunoasca. Chiar nu stiu. incerc sa fiu ca el adica sa fac roata sau sa-i atrag atentia la ore. Si cateodata am impresia ca nu ma place pentru ca sunt mai plinuta si cam cea mai mica din clasa... ce parere aveti TPU? Ma place sau nu? a, da... si cateodata mai imi cand melodii de genul maidanez sau vedeta mea. Va rog ajutati-ma! cat mai rapid. Ma intalnesc cu el in cateva ore in parc. si cand vreau sa-l intreb daca vrea sa fim impreuna ma intimidez si nu-i mai spun nimic.

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Ai motive sa crezi ca te place?
Ma rog! Eu zic sa nu ii spui direct ''vrei sa fi cu mine''pentru ca il vei speria! Intreaba-l ce ii place sa faca, filme preferate, fa glume etc si conversatia va veni de la sine!
succes!winking

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

De unde știi că nu vrea să recunoască?
L-ai întrebat?
Poate chiar nu te place.

| MadaMadalina1234 explică (pentru h3r):

Eu am zis doar ca asa simt

| madalinamadu a răspuns:

Fa-ti curaj si intreaba-l direct, nu poti fi sigura niciodata de nimic daca nu risti.Bafta!happy

| h3r a răspuns (pentru MadaMadalina1234):

Ține legătura cu el, bagă-te în seamă și o să vezi.
Dacă se arată indiferent că vorbește cu tine, atunci nu are rost.

Succes!

| MadaMadalina1234 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri

| Anoniymus1 a răspuns:

Am si eu un caz la fel dar, daca aveti incredere unu in celalat si va priviti mult in ochi radeti glumiti etc... sunteti intro relatie foarte buna si daca el te place iti spun sigur ca o sa se dea pe langa tine... asa fac si eu big grin

| MadaMadalina1234 explică (pentru Anoniymus1):

Mersi:X

| Pool77 a răspuns:

La 12 rolling on the floor Frate generatia de mafioti

| Anoniymus1 a răspuns (pentru MadaMadalina1234):

Sper ca am fost de folos. Si daca da sa fiti fericiti laughing