| dream36 a întrebat:

Am o problema minora. Totul a inceput la scoala. Sunt un baiat inalt destept cat de cat 80% si sunt in clasa a-VI-a. O fata de a-V-a a fost victima rasetelor mele si celor 2 prieteni ai mei. Ii spuneam balena malena etc. Am inceput s-o caut pe face si am gasit-o. I-am dat cerere de friend si nu mi-a raspuns. Eu si prietenii mei am lasat-o in pace n-am mai vb cu ea. Si cand intru pe face mi-a dat accept la cerere. Cand am vb cu ea si i-am cerut nr de tel mi l-a dat si am inceput s-o sun. Am mai vb cu ea ca prieteni si dintr-o data imi spune pe face ca ma place. Si eu o plac cat de cat 90% avem o relatie de cateva saptamani aproape o luna. Prima data ne-am despartit din cauza ca ne-am jignit si apoi ne-am impacat, a doua oara ne-am despartit din cauza unui bun prieten facandu-ma taran catre ea si iar ne-am impacat. A treia oara nu ne-am despartit dar spune ca o colega de-a ei i-a spus ca o plac pe ea dar nu pe iubi a mea. am intrebat-o si pana la urma ne-am scapat de subiect. I-am spus ca-i pun o melodie pe youtuube si o sa-i placa. Nu va deranjez cu ce melodie sau alte intrebari dar ce sa fac cu ea? de ex. cand vrea sa spuna cum ar fi fost ca ma place imi spune o colega de a ei. Ii timida dar oare sa trec la sarutari pe obraz sau strangere in brate sau sa ma despart de ea? si am uitat sa spun ca a treia oara se desparte de mine din cauza ca au vazut tatal si fratele ei mesajele din telefon. o iubesc ce sa fac? fara raspunsuri jignitoare si ma uit si pun FUNDITA. mersi pentru timpul acordat. sper sa ma ajutati happy

Răspuns Câştigător
| Octa00 a răspuns:

Daaa,e o situatie amuzanta.La varsta voastra cam asa e cu dragostea.Va despartiti din motive penibile, si din astea happy Nu e neaparat un lucru rau, stai calm.La varsta aceasta sunt cele mai sincere prietenii.Eu ti-as zice sa stai o perioada departe,si sa vezi daca ea zice ceva. Daca nu, asta e, treci mai departe. Daca si ea ar tine la tine cum tii tu la ea, nu te-ar parasi asa usor, pentru motive aiurea.Mult succes de acum incolo cu fetele! Din cate vad, esti un baiat sentimentalist, care pune mult suflet intr-o relatiewinking

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,nu e asa greu, mai ales ca esti intr-a 6-a(si eu la fel), nu o cunosc, dar mie nu mi-ar place sa fim toata ziua gen "te iubesc, te iubesc"...Pt mine ar fi mai bine o relatie gen cei mai buni prieteni si un pic mai mult, dar atat...cunosc baieti disperati si acei baieti ma calca pe nervi! happy

Răspuns utilizator avertizat
| dream36 explică (pentru TuDorEL96):

Eu am 13 happy si sa stii ca faza cu balena era inainte de relatie. laughing)))

| dream36 explică (pentru Octa00):

Iti multumesc pentru raspunsul tau! happy

| Sxx a răspuns:

Pai. cum sa incep...
Sunteti doar clasa a 6-a, cel putin tu ca ea e mai micuta. Momentan, ar trebui sa stai cu ea, sa vorbesti cu ea, sa o faci sa te inteleaga si sa ii acorzi mai multa atentie.
Usor, usor va scapa de aceasta mica "suparare" a ta, timiditatea.
Cel putin asta e parerea mea, acum tu procedezi dupa bunul plac happy

Si oricum iti dau dreptate de o parte : ce ditamai relatia dar nu-ti dau dreptate in cazul asta: eu am zis aia cu sarutatul pe obraz si strangerea in brate pentru ca ne plictisim de relatia asta cum vezi la mai multe intrebari de pe aicea, pe TPU. Noi vrem sa mai schimbam ceva si daca citeai cu atentie iti dadeai seama ca am intrebat si faptul : '' sa ma despart de ea?'' din cauza ca ne-am '' despartit'' de aproape 3 ori. Si oricum mersi pentru. raspunsul tau si sa stii ca toata lumea are prieteni/prietene laughing

| dream36 explică (pentru Sxx):

Nu eu sun timid ci ea. happy

| dream36 explică (pentru dream36):

De fapt scuze. dar n-am citit bine raspunsul tau happy si chiar ii atat de timida incat nu cred ca mai scapa de acest.

Lui mama ta sa-i cada

Dar macar tu cat ai? 50 -60 -70 ca sa stiu si eu dar cu comentariul asta cu cele 2 lucruri ale tale chiar m-ai jignit chiar si asa ma doare undeva de comm-urile tale. happy

Ai grija ca si cei de 18 sunt mici da? ce te dai mare, bufonule? daca vrei sa faci glume du-te la Vlad Tepes si spune-i o gluma si daca nu-i place la teapa cu tine.

| Sxx a răspuns (pentru dream36):

Pai da, asa am spus, citeste inca o data laughing
Poate te-ai grabit :p

| shadow72 a răspuns:

Mai taie din 80% ala......si frate, tu nu iubesti, tu te simti atasat de ea.ai rabdare sa mai cresti.