Daaa,e o situatie amuzanta.La varsta voastra cam asa e cu dragostea.Va despartiti din motive penibile, si din astea Nu e neaparat un lucru rau, stai calm.La varsta aceasta sunt cele mai sincere prietenii.Eu ti-as zice sa stai o perioada departe,si sa vezi daca ea zice ceva. Daca nu, asta e, treci mai departe. Daca si ea ar tine la tine cum tii tu la ea, nu te-ar parasi asa usor, pentru motive aiurea.Mult succes de acum incolo cu fetele! Din cate vad, esti un baiat sentimentalist, care pune mult suflet intr-o relatie
Mda,nu e asa greu, mai ales ca esti intr-a 6-a(si eu la fel), nu o cunosc, dar mie nu mi-ar place sa fim toata ziua gen "te iubesc, te iubesc"...Pt mine ar fi mai bine o relatie gen cei mai buni prieteni si un pic mai mult, dar atat...cunosc baieti disperati si acei baieti ma calca pe nervi!
Pai. cum sa incep...
Sunteti doar clasa a 6-a, cel putin tu ca ea e mai micuta. Momentan, ar trebui sa stai cu ea, sa vorbesti cu ea, sa o faci sa te inteleaga si sa ii acorzi mai multa atentie.
Usor, usor va scapa de aceasta mica "suparare" a ta, timiditatea.
Cel putin asta e parerea mea, acum tu procedezi dupa bunul plac
Si oricum iti dau dreptate de o parte : ce ditamai relatia dar nu-ti dau dreptate in cazul asta: eu am zis aia cu sarutatul pe obraz si strangerea in brate pentru ca ne plictisim de relatia asta cum vezi la mai multe intrebari de pe aicea, pe TPU. Noi vrem sa mai schimbam ceva si daca citeai cu atentie iti dadeai seama ca am intrebat si faptul : '' sa ma despart de ea?'' din cauza ca ne-am '' despartit'' de aproape 3 ori. Si oricum mersi pentru. raspunsul tau si sa stii ca toata lumea are prieteni/prietene
Mai taie din 80% ala......si frate, tu nu iubesti, tu te simti atasat de ea.ai rabdare sa mai cresti.