Buna dragutule,
In primul rand trebuie sa te hotarasti ce vrei.
Daca o vrei spune-i ca vrei sa vrbesti ceva doar cu ea, si atunci cand sunteti singuri fa-o sa inteleaga ca tu ai nevoie de o fata care stie ce vrea si nu ai chef de jocuri de copila de 13 ani, nu uita sa mentionezi ca tu aveai impresia ca ea poate fi o fata cu care te poti intelege, astfel daca o flatezi iti va acorda mai multa atentie in ceea ce vrei sa ii spui.
Daca te decizi ca nu merita, spun-i ca cel mai bine e sa ramaneti amici, cel putin pana cand ea va fi pregatita de ceva mai mult.(parerea mea sincera, o copila de 13 ani, tot o copila ramane si nu incerca sa o schimbi pntru ca inca prea devreme pentru ea)
Bafta!
Tu ai 17 iar ea 13. ?
Ouhh situatie cam delicata, daca se comporta asa si se vede ca e o tipa cam fitzoasa....deci cred ca ar trebui sa-ti cauti alta...pana poate isi da ea seama ca esti un baiat OK si farte sweet (dar putin probabil)
Eu cred ca daca va mai intalniti fa-o tu pe sefu si nu ea^^ chiar daca nu vrei s-o superi sau sa-i acorzi concurenta
Dar oricum vezi cum se comporta la urmatoarele dates...si vei face concluzii
Bafta**
Sa fim seriosi ai 17 si ea 13? Iti spun ca nu merge daca o sa auda asa ceva mama ei... (mai bine nu sti ce discurs iti va tine, mie mi s-a intamplat) Mai bine date la prietena ei
Eu zic ca in prima faza sa fiti doar amici. Nu se stie, poate vei intalni una care sa-ti placa mai mult si asa nici nu trebuie sa rupi legaturile cu ea. Oricum fata asta ori e fitoasa, ori e prea cuminte. Iar diferenta dintre 17 si 13 nu e asa mare.
A zis ca is cel mai de treaba baiat si is bun si nu stiu ce...
Si nu pot sa fac pe sefu cu o fata sincer adica cu asta nu merge... ii o fire mai exploziva sau impulsiva nu stiu cum sa zic.
Mutubal întreabă: