| Capone5556 a întrebat:

Aseara am facut sex cu o fata, dar inainte de asta am baut 2 pahare de vin si m-am masturbat.M-as fi putut termina in ea fara sa imi dau seama pentru ca nu am simtit deloc sa ma fi terminat nici un fel de senzatie si nu eram beat de la 2 pahare de vin rosu... Dar am simtit ceva foarte umed...credeti ca m-am terminat eu fara sa stiu sau a fost de la ea?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Umezirea excesiva a vaginului la un moment dat se poate produce pe fondul unei excitatii puternice care va provoca de regula eliberarea unei cantitati mai mari de secretie vaginala. acest lucru se poate produce de mai multe ori pe parcursul actului sexual fiind provocat de excitatia intensa sau la final chiar de orgasmul propriu zis. Este putin credibil/posibil ca un barbat sa nu sesizeze/simta momentul de eliberare a spermei mai ales ca aproape invariabil aproape instantaneu penisul incepe sa-si piarda erectia. In consecinta se poate aprecia ca acea umezire sa fi fost provocata de secretia ei vaginala. Sanatate!

10 răspunsuri:
| noink a răspuns:

Posibil sa te fii terminat tu. Cel mai bine este sa te duci chiar tu sau sa ii explici ei sa mearga sa ia o pastila de a doua zi. E periculos sa faci sex beat/fumat chiar si cu prezervativ, deoarece in functie de cat ai baut, poti sa nu fii foarte constient de ce faci. Multa bafta!

| vocea a răspuns:

Te-ai terminat fara sa stii cel mai probabil

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta a fost ejaculare in vagin. Daca era in perioada fertila este posibil sa o fi lasat gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma fratilor nu mai puneti intrebarea si tot la voi va DDDDati campionul zilei cat de prost ai fi sa nu ati dai seama!? Aveti mai multe conturi bagatile in cur nu in **** noastra, mars javrelor.

| Capone5556 explică:

Bai domnu destept daca tu nu esti in stare sa bei 2 pahare de vin si sa nu o iei pe ulei e problema ta, nu mai raspunde la intrebari din astea pana nu scapi de virginitate!

| Capone5556 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult pentru raspuns mi-ai fost de ajutor si tmi-am dat seama ca daca ejaculam pierdeam erectia dar dupa act a mai durat 5 pana a iesit din erectie

| corbulalbrosu a răspuns (pentru noink):

Iti reamintesc si tie asa cum am procedat de fiecare data, ca pastila de a 2-a zi nu se administreaza oricand, in orice conditii, la recomandarea oricui sau dupa cum il "taie capul" pe fiecare sau pur si simplu asa "dupa ureche", fiindca nu sunt nici bomboane "Tic-Tac" si nici "mentosane". Pastilele contraceptive sunt MEDICAMENTE pe baza de hormoni, destul de periculoase pentru organism, motiv pentru care ar trebui sa fie folosite intotdeauna NUMAI la indicatia/acceptul unui medic ginecolog, exact asa cum se procedeaza cu orice alt MEDICAMENT. Sper sa intelegi si la fel sper sa nu-l folosesti vreodata fara prescriere medicala. Multa sanatate!

| kandaraki a răspuns (pentru noink):

Nu se bea pastila de a doua zi ca pe niste bomboane, prost sfat!

| kandaraki a răspuns (pentru corbulalbrosu):

De unde ai luat ca dupa ce ejeculezi pierzi erectia? daca tu patesti asa, nu inseamna ca la toti se intampla acest lucru. Unii barbati chiar si dupa ce ejeculeaza au o erectie buna si pot face urmatorul numar.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru kandaraki):

Intr-adevar penisul poate sa isi mentina erectia dupa prima ejaculare, dar o astfel de manifestare se produce in foarte putine cazuri si doar pe fondul unei excitatii extreme a celor aflati la inceputul vietii sexuale. In cazul relatiilor stabile si cu putina vechime, apare rutina si in actul sexual si in majoritatea cazurilor dupa ejaculare, penisul reintra in erectie doar dupa efectuarea unor manevre mai mult sau mai putin laborioase. Vei ajunge si tu sa constati acest lucru in viitor. Probabil ca nu ai citit ce a raspuns cel care a pus intrebarea in privinta pierderii erectiei si in cazul lui, ceea ce confirma justetea afirmatiei mele. alla112 explică:
""Multumesc mult pentru raspuns mi-ai fost de ajutor si mi-am dat seama ca daca ejaculam pierdeam erectia dar dupa act a mai durat 5 pana a iesit din erectie"" Ai punctat corect prin afirmatia; "Unii barbati..."" fiindca respectivii reprezinta si confirma exceptia. big grin