Stiu ca nu are nici o legatura dar sa stii ca si eu sunt din Galati si tin cu Otelul!
Sunt fata...si dupa baiatul pe care l.am iubit si inca il iubesc.da! plang
Baieti sufera dar nu plang (cel putin nu am auzit de asa ceva) oricum sunt relativ putine contexte in care i se permite unui barbat sa planga ( m-a parasit iubita nu e unu din ele )
Sincer am o relatie de 6 luni si am fost despartiti 1 saptamana in care ea zicea ca nu mai putem fi impreuna dintr-o greseala de-a mea, nu am gresit mult si am suferit si regretam ca nu mai eram cu ea, dupa 1 saptamana am fost fata in fata cu ea sa vorbim asa, ca poate era o sansa, si ea a spus ca nu mai poate fi nimic intre noi si atunci am realizat ca mi-am pierdut viata..sufletul meu..motivul pentru care inima mea bate..si atunci am plans,de fata cu ea,sunt baiat si nici mie nu imi vine sa cred,dar chiar am plans, si pe urma m-a tinut de bine, m-a luat in brate, si a zis ca imi mai da o sansa, am simtit ca am renascut, iar acum imi apreciez iubita enorm de mult
Sal nu am plans dar mia parut sa rau ca am pierdurto ca am pus suflet in relatia mea cu ea... m-am indragostit lulea inca de cand am vazut-o si intr-un final m-a lasat. a spus ca nu o ma cautam si ca si-a gasit pe unul. imi parea asa rau de ea chair si acum mai sufar dupa ea. chair daca nu ne-am intalnit vreodata! sentimentul a fost foarte puternic...
Nu existanici un om care na plans doar nu suntem roboti toti plang si eu plang dar nici o fata nu s-a despartit de mine